Mikor lehet tesztelni? Igaz még 3 nap múlva kellene megjönnie de ilyenkor kimutatná már a terhességet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 18:56
2/10 anonim válasza:
Tegyél egy próbát, nincs benne nagy kockázat. Ha negatív még később is csinálhatsz ha nem jön meg. Drukkolok!
3/10 anonim válasza:
10-es erősségűvel és mindenképp reggeli vizeletből :)
4/10 anonim válasza:
A 10-es erösségű reggeliből lehet hogy már kimutatja, de egyáltalán nem biztos. Nem mindnekinél egyforma a HCG szint emelkedése.
5/10 anonim válasza:
Nekem is ki mutatta már 3 nappal előtte 25-ös igaz csak halványan. Próbáld meg reggel.
6/10 anonim válasza:
én nemvárt reggelén teszteltem pozit 10essel! :)
10hkm
7/10 anonim válasza:
Nekem az első terhességemet kimutatta 4 nappal előtte, a másodikat nem.
8/10 anonim válasza:
Én is 25-sel teszteltem először még volt hátra pár nap, de szépen kimutatta. De ha mégsem akkor pár nap múlva újra teszt, főleg ha nem fog megjönni amikor kellene. Sok sikert!
9/10 anonim válasza:
Ez mind attól függ,hogy mikor estél teherbe ha esetleg teherbe estél.ha minimum másfél hete,akkor már vannak olyan érzékeny terhességi tesztek amik képesek kimutatni.Ha csak pár napja termékenyültél meg,akkor nem.....de a menzeszed nem fog hazudni,ritka esetben előfordul hogy vérzel a kilenc hónap,alatt de ilyenkor is tapasztalod,hogy valahogy máshogyan,kevesebb napig,kevesebb vér...stb.....jah és a tesztek is tudnak hazudni....a legbiztosabb ha gyanúd felmerül akkor a mai naptól számítva vársz egy három hetet és elmész egy nőgyógyászhoz hüvely-ultrahangra.
10/10 enn28 válasza:
Nekem is kimutatta előtte pár nappal, igaz halvány volt a csík, de bármilyen halvány, a csík az csík. most 7 hetes mami vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!