Kimutatná már? Kb.3 hetes terhességet kimutatna már a terhességi teszt? Minden tünetem megvan, de tegnap elött csináltam tesztet és negativ lett. Mégsincs baba, vagy tul korai volt tesztelni?
Ha 3 hét van a fogantatástól számítva (azaz akkor voltatok együtt kb. utoljára és tudod ezt biztosan), akkor 5 hetes terhes lennél, ha az lennél és ilyenkor már rég kimutatná a teszt!
Nekem az együttlét után a 9-10. napon mutatta ki a teszt elég egyértelműen (igaz nem olcsó, érzékeny teszt volt). 5 hetesen pedig az uh-n már a petezsák is látszott.
ÚGy lehetnél 5 hetes, hogy a terhességet az utolsó mensi 1. napjától számolják...;)
Szerintem várj még, de 5 hetes terhességet ki kell már mutasson a teszt..
Igen, a menzesz első napjától számolják a terhességet. Azaz, így jön ki a plusz 2 hét, hogy általában a menzesz után 14. napon van a peteérés, azaz akkor történik meg a fogantatás, így az elmaradt menzeszed napján már 4 hetes terhes vagy, holott csak 2 hete történt a dolog. Így számolják a terhességi heteket és kész. Nem tudtad?
De a lényeg, hogyha ti 3 hete voltatok együtt (5 hetes terhesség), akkor a teszt már réges régen kimutatta volna.
Nekem az együttlét után 9-10 nap múlva kimutatta már és akkor még nem voltam 4 hetes (fogantatástól számított 2 hetes, bár így senki nem számolja).
Szóval a terhesség ugye 40 hétig tart általában, de akkor a magzat még csak 38 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!