Az együttlét után hány nappal érdemes tesztelni? Mikor mutatja már ki a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 11:06
1/7 anonim válasza:
14 nap, illetve a menstruáció elmaradásától.
2/7 anonim válasza:
Jobb tesztekkel már 10-12 nap után próbálkozhatsz.
3/7 anonim válasza:
Nekem 1 hete késik, és minden nap teszteltem és negatív az összes. Most vagy korán teszteltem vagy nem vagyok terhes.
De amugy elméletileg már az esedékes menstruáció napján kimutatja.
4/7 Laci31 válasza:
Nálunk 2,5hónaposan vették észre. A párom elment többször orvoshoz mert hányt, és azt mondták neki hogy ÁÁÁ csak gyomorrontás, mert sokat eszik. Különben is, ne képzeljen be magának dolgokat..! Aztán elmentünk egy másik orvoshoz...
5/7 vaszily katalin válasza:
én 3nap után vetem észre.ma már 8éves
6/7 anonim válasza:
Laci ez nagyon durva már ne haragudj'
7/7 Laci31 válasza:
Egy biztos. Ha valaki biztosra akar menni, és azt akarja hogy az első héttől jó kezekben legyen, akkor Üllői út SOTE II-számú női klinikára menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!