Együttlét után 15 nappal már pozitívat kell hogy mutasson a teszt, ha teherbe estem? Vagy még korai és lehet hogy várni kell még pár napot? Nektek hogy volt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 08:27
1/12 anonim válasza:
A megtermékenyülés utáni 14 napon van a beágyazódás, utána kezd el termelődni a hcg, ezt mutatja a teszt. Szóval a 15. napon igen halovány még, szerintem várj pár napot, ezt diktálja a józan ész....de én se tudtam. Aznap este csináltam meg mikor meg kellett volna jönnie és halvány pozitív lett. :)
2/12 anonim válasza:
Nekem peteérés utáni 11. napon már halvány pozi lett kétszer is. 15. napon már szép erős pozitív teszted lehet.
3/12 anonim válasza:
Én aznap csináltam délután amikor nem jött meg. Nekem elég erős lett, egyértelmű pozitív. Szerintem már látni kéne de van egy nagyon kevés kivétel akinél még 1hét késés után sem mutat megbízható eredményt.
4/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ilyen lett a nemvárt napján, a felső délutáni pisiből az alsó másnap reggeli.
5/12 anonim válasza:
Nem a megtermékenyülés után 14 nappal van beágyazódás!
A együttlét után 6.-.7. napon kezd beágyazódni, max a 12. napon! Szóval a 15.-en (ami normál ciklusnál a nemvárt napja), már látszódnia kellene legalább halványan, de ez nem mindenkinél van így!
Nekem speciel előtt 5 nappal mutatta!
Várj pár napot és csinálj még egyet!
6/12 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet, ma van egyébként a 15. nap, és negatív lett! x-epilt használtam. Azért pár nap múlva még megismétlem!
Viszont ha egy későbbi együttlét alkalmával fogant meg, akkor eleve tolódik pár napot igaz?
Amúgy tünetetek ilyenkor volt már valami amiből sejtettétek, hogy babátok lesz?
Köszönöm az eddigi válaszokat!!
2011. jún. 6. 09:57
7/12 anonim válasza:
először azt kellene tudnunk kedves kérdező, hogy mikorra nem várod/vártad, mert nem biztos, hogy az együttlét akkor történt amikor a peteérés volt, így lehet negatív 15 nap múlva a teszt, ha nem jókor voltatok együtt.
8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos az utóbbi hónapokban rendszertelen ciklusaim voltak, így nem tudok pontos dátumot bejelölni a naptárban, hogy mikor fog megjönni! Tegnap volt a ciklusom 28 napja, ha minden oké lenne, normális ciklussal, elvileg tegnapra nem vártam volna.
2011. jún. 6. 11:27
9/12 anonim válasza:
Szia!nekem szabályos 26napos ciklusaim voltak.A második kisfiamnál december 26.-ra vártam a vérzést.23.-án még negatív lett a teszt.28.-án pedig napközbeni vizeletből pozitívat teszteltem.Szerintem érdemes megvárnod,a kimaradt menzitől számított 1-2napot,ha utána sem jön meg akkor pedig érdemes orvost felkeresni.
10/12 anonim válasza:
Nekem X-epillel nem voltak jó tapasztalataim vagy korán teszteltem de nem mutatott semmit még haloványan sem egy másik tesztel ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!