A lent elhelyezkedő, kemény méhszáj miről árulkodik? KB.2 napom van a nem vártig. És ha jól látom zárt a méhszájam.
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 10:52
2/8 A kérdező kommentje:
Hát ha megnézem a tükörben.
2013. jún. 13. 11:05
3/8 anonim válasza:
Bakker, az már rég rossza, ha a méhszájadat a tükörben látod :(
Amit látsz az nem a méhszájad, hanem a bartholin-mirigyed. Középen van és kemény.
4/8 A kérdező kommentje:
:O köszi :)
És ez mire utal? Nem lehet terhesség? :(
2013. jún. 13. 11:25
5/8 anonim válasza:
Nincs összefüggésben a terhességgel :(
6/8 A kérdező kommentje:
D még most sem tudom akkor az ott nekem mi, ha a méhszáj és lent van akkor biztos meg fog jönni-
2013. jún. 13. 12:13
7/8 anonim válasza:
Nem biztos. Mert mikor nekem meg akar jönni, akkor tök fent van a méhszájam és már előtte 2 nappal nyitva van.
8/8 anonim válasza:
Ne már! Ezt nem mondod komolyan! Mióta akarsz babát ? Ennyire ne legyél ráfeszülve! A teszt majd kimutatja. Kemény, zárt méhszáj házilag vizsgálva?! Ilyet még nem hallottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!