A 10. Dpo-n eddig mindig kimutatta a vaterás teszt a terhességeimet, most negatív, akkor valószínű hogy most nem jött össze?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 11:41
1/8 anonim válasza:
Vagy elszámoltad magad, vagy most picit más erősségű tesztet vettél, azért még elég korán csináltad, én még nem könyvelném el, hogy biztos nem sikerült
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos hogy 31-én volt pém. :(
2013. jún. 10. 11:45
3/8 anonim válasza:
Akkor is nagyon korán van hozzá. Csináld meg a nem várt napján, vagy legalább 2 nap múlva, akkor biztosabban mutatja ki.
4/8 anonim válasza:
nrm feltétlenül. van hogy lassabb a beágyazódás és leve nem egyforma a HCG szint emelekedése mindnekinél. Még lehet pozitív.
5/8 anonim válasza:
nekem 8 dpon pozi volt a veterás one step 10 es teszt
6/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nega! Tuti nem sikerült. :(
2013. jún. 12. 09:02
7/8 anonim válasza:
Most már valószínűbb. De azért ne keseredj el, biztos hamarosan összejön.
8/8 A kérdező kommentje:
No, meg is jött...
2013. jún. 13. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!