Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? A teszt negatív...

Mi lehet ez? A teszt negatív még sem jön meg, lehet, hogy még is terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Március végén menstruáltam utoljára azóta nem jött meg.Tesztet csináltam többet is most is délután,negatívnak néz ki eléggé,a melleim annyira fájnak és eléggé meg vannak duzzadva,mostanában elég sokat szédülök meg este felé hányingerem is szokott lenni.Szerintetek van olyan hogy nem mutatja ki a teszt a terhességet,volt már így valaki?

Egyébként a jövőhéten megyek orvoshoz.

A válaszokat előre is köszönöm!!

2013. jún. 5. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:

ennyi idő után már ki kéne mutatnia délutáni vizeletből is

itt valami más miatt nem jön meg

2013. jún. 5. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
és még annyi hogy mostanában mindig szurkál a a petefészkeim körül mind a két oldalon
2013. jún. 5. 21:01
 3/7 anni_ ***** válasza:
Szerintem is más van a háttérben, nem hinném, hogy terhesség lenne
2013. jún. 5. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
cisztára gyanakodnék.
2013. jún. 5. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:
jaj ne pedig annyira reménykedtem :(
2013. jún. 5. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:
De azért nagyon reménykedem,hogy nincs semmi bajom,és még is baba van a dologban!!!
2013. jún. 6. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem létezik hogy ne mutassa azóta a teszt. most ez nem baba lesz. majd írd meg ha voltál dokinál azért, elvégre a csoda még mindig lehet.. de majd lesz akko rkésőbb ne aggódj ezen.
2013. jún. 6. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!