Ha negatív a Gabriel teszt akkor tuti nem vagyok terhes? Folyt. Lejjebb!
Mivel minden terhesség más (gondolom, te is tapasztaltad, hogy más volt a terhesség eleje, közepe és vége, meg a szülés), szerintem, benne lehet a pakliban, hogy egy személynél is adódhat másként a terhesség kimutatása. Sajna, ebben nem tudok tapasztalati példát mondani, mert a barátnőmnek egy kislánya van, és nem terveznek kistesót.
Egyébként a Gabriel tesztet gyakorlatban nem ismerem, bár hallottam róla. Én az x-epilt használtam, és mikor babát vártunk, mindegyik fajtája (a vékony, tesztcsíkos és a vizeletsugaras is) egyértelmű pozitív lett, nagyon gyorsan. Mikor nem volt babánk, akkor teljesen egyértelmű negatív volt, semmi elcsúszott, halvány, maszatos tesztvonallal.
1. válaszoló
A tapasztalatok szerint lehet, van olyan, akinél már bőven akkor mutatta csak ki, amikor látszott ultrahangon is minden. Szerintem vegyél egy másfajta típusút, hogy az mit mond - akkor kiderül, nem volt-e gondja a tesztnek.
Ha az is negatív, de a tünetek fennállnak, érdemes lenne felkeresned a nőgyógyászt. Lehet, hogy terhesség, csak a teszt nem mutatja a kevés hcg miatt, de az is lehet, hogy más nőgyógyászati probléma, ciszta, bármi. Jobb időben kideríteni az ilyet.
Persze, simán lehet, hogy túl híg a vizelet, és emiatt nem mutatja ki rendesen. A Hcg mennyisége átlag 2 naponta duplázódik, és annyiféle és fajta teszt van, amiknek az érzékenysége is más és más... Van, amelyik 10-es, 25-ös és 50-es érzékenységű. (Tán van másféle is...) Ez ugye a szükséges HCG mennyisége mutatja, amire reagál két csíkkal a teszt. Ezt nem tudom pontosan, de lehet, hogy a Gabriel 50-es...
Amit mondtál, hogy kedden újratesztelsz, az jó gondolat. Az X-epilt ajánlom, az megbízható, de a Predicator Early... az valami borzalmas megbízhatatlan.
1. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!