Időn túli pozitív tesztek. Eddig még nem jártam így. Most viszont minden gyártó minden kipróbált tesztje pozitív lett. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már nagyon sok kérdés volt ezügyben, de nem hagy nyugodni a kérdés s még nem szeretném senkivel sem megbeszélni, hogy pl férjem se élje bele addig magát. arról van szó, hogy múlt hónapban is teszteltem a menstruáció előtt, mert egy picit gyanus volt egy-két dolog és minden tesztem negatív lett (órák múlva is) és utána meg is jött. Most rosszabb...itt vagyok a menses előtt (mellfájdalom, haspuffadás, magas testhő, alhasi fájdalom...) meg a kíváncsiság...Csináltam egy tesztet először negatív...fél óra múlva pozitív. Ezután vettem egy másik tesztet másik gyártótól és egy másfajtát ugyanattól a gyártótól. A másik gyártós és a másfajta is pozitív lett, következetesen fél óra múlva (vastag rózsaszín-pirosas csík). Jelenleg itt vagyok 3 pozitív időn túli teszttel...még van 2 napom...és nagyon kíváncsi vagyok :) meg kell beszélnem valakivel :) Járt így valaki?2013. jún. 10. 08:34
12/13 anonim válasza:
Gratulálok!! Vigyázz magadra és persze a picire is!! Boldog babavárást!!
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!! ....még el sem merem hinni :)
2013. jún. 11. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!