Minimalis mensi, pozitiv tesztek. Normalis?
Figyelt kérdés
Szombatra nem vartam nem is jott, most egy picit mintha meglenne, tegnap csinaltam tesztet mert cudarul voltam pozi lett, ma szintugy. Most h ezt eszre vettem meg erosebb a pozitiv tesztem. Ez normalis? Csak a hormonok csinaljak ezt?2013. ápr. 22. 20:01
1/6 anonim válasza:
Normális.
Barátnőmnek megjött még 2 hónapig, csak utána maradt el, nem is tudta, hogy terhes. :)
2/6 anonim válasza:
Orvoshoz kéne menni, mert a vérzés terhesség alatt lehet normális jelenség, mert mondjuk még nem állt át a szervezet vagy mert a hormonok nem úgy dolgoznak, de lehet belőle akár baj is!
Nekem pozitív teszt után csak barna folyásom és egy pici görcsölgetésem volt, kaptam gyógyszert és 3 napig megfigyelésen kórházban voltam. Szerencsére nem volt gond, teljesen egészségesen született meg a fiam.
Jobb, ha rád néz egy orvos és ő mondja azt, hogy minden rendben van!
3/6 anonim válasza:
Nálam pozitív tesztek, minimális mensi méhen kívüli terhességet jelentett. Persze nálad ne jelentsen, de tudj róla, inkább egy ultrahanggal nézzen meg a doki.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, holnap hivom is a dokit. Utolso sajnalom, hogy nalad mehenkivuli volt :((
2013. ápr. 22. 20:54
5/6 anonim válasza:
jelenthet gondot is és lehet normális is. Mindneképp ebzsélj orvossal. Nagy eséllyel kapsz majd hormonpótlást hogy nehogy progi hiány miatti vetélésről legyen szó.
6/6 anonim válasza:
A méhen kívüli kizárása miatt menj el egy UH-ra!
(általában a méhen kívüli vérzik)
És progi utánpótlásra is szükséged lehet, mert attól is vérezhetsz, barnázhatsz ha kevés a progid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!