Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minimalis mensi, pozitiv...

Minimalis mensi, pozitiv tesztek. Normalis?

Figyelt kérdés
Szombatra nem vartam nem is jott, most egy picit mintha meglenne, tegnap csinaltam tesztet mert cudarul voltam pozi lett, ma szintugy. Most h ezt eszre vettem meg erosebb a pozitiv tesztem. Ez normalis? Csak a hormonok csinaljak ezt?
2013. ápr. 22. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Normális.

Barátnőmnek megjött még 2 hónapig, csak utána maradt el, nem is tudta, hogy terhes. :)

2013. ápr. 22. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Orvoshoz kéne menni, mert a vérzés terhesség alatt lehet normális jelenség, mert mondjuk még nem állt át a szervezet vagy mert a hormonok nem úgy dolgoznak, de lehet belőle akár baj is!

Nekem pozitív teszt után csak barna folyásom és egy pici görcsölgetésem volt, kaptam gyógyszert és 3 napig megfigyelésen kórházban voltam. Szerencsére nem volt gond, teljesen egészségesen született meg a fiam.

Jobb, ha rád néz egy orvos és ő mondja azt, hogy minden rendben van!

2013. ápr. 22. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam pozitív tesztek, minimális mensi méhen kívüli terhességet jelentett. Persze nálad ne jelentsen, de tudj róla, inkább egy ultrahanggal nézzen meg a doki.
2013. ápr. 22. 20:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, holnap hivom is a dokit. Utolso sajnalom, hogy nalad mehenkivuli volt :((
2013. ápr. 22. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
jelenthet gondot is és lehet normális is. Mindneképp ebzsélj orvossal. Nagy eséllyel kapsz majd hormonpótlást hogy nehogy progi hiány miatti vetélésről legyen szó.
2013. ápr. 22. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

A méhen kívüli kizárása miatt menj el egy UH-ra!

(általában a méhen kívüli vérzik)

És progi utánpótlásra is szükséged lehet, mert attól is vérezhetsz, barnázhatsz ha kevés a progid.

2013. ápr. 23. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!