Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély, hogy így...

Mennyi az esély, hogy így sikerül teherbe esnem?

Figyelt kérdés

Jún.12-ére tette a ciklus.hu az ovulációt és együtt voltunk jún.8-án(szombat,tegnap)és még együtt leszünk 10-én(hétfő)és 12-én(ovu nap) és még 14-én is talán.

Nagyon bízom benne,hogy így sikerülni fog!!!!

Szerintetek???

2013. jún. 9. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Természetesen van rá esély, de százalékos arányt senki sem fog tudni mondani. :) Hajrá!
2013. jún. 9. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt valóban nem lehet tudni. Ha nem védekeztek, mindig van rá esély!:)

Sok sikert!

24+2hkm

2013. jún. 9. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi is így voltunk. 8.-án reggel volt, és együtt voltunk 6.-án este és 8.-án délután. Hát nem tudom, majd kiderül. Remélem sikerül, de annyi mindenen múlik!
2013. jún. 9. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor nekunk sikerult nekem 5.ere tette. Mi egyutt voltunk 2.an, 4.en, 6.an es 7.en es osszejott. Sok szerencset!

(En csak utolag neztem meg, hogy mikor volt elmeletileg ovum, mert az elso probalkzasi honap volt es eleg friss volt meg a dolog nekem, nem tudtam, hogy mi es hogy is van)

2013. jún. 10. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!