Megszakításos közösülés során mennyi az esély a teherbe esésre?
Hülyeség lenne itt százalékokat mondani.
A megszakítás nem védekezés! Az pusztán szerencsén alapuló nem védekezés. Mert van aki évekig így csinálja és sosem lesz terhes, de lehet valaki csak egyszer-kétszer csinálja és összejön a baba. Erre nem lehet alapozni.
Az óvszer sokkal biztonságosabb, egyrészt mert nemcsak a nem kívánt terhességtől, hanem a nemi betegségektől is véd. Viszont itt meg benne van a pakliban, hogy kiszakad, bár sok éven keresztül használtam óvszert és egy gumi szakadással volt tapasztalatom, az is még a felhúzáskor kiszakadt, aktus közben soha. Viszont ha az ember észreveszi, még mindig van megoldás a 72 órás tablettával.
Fogamzásgátló szintén nem száz százalékos, viszont ha valaki az előírásoknak megfelelően alkalmazza, akkor azért nagyon ritka, hogy mellette teherbe esik valaki. De persze nem kizárt. Most már évek óta ezt szedem és soha nem volt nem kívánt terhességem.
De ha annyira kíváncsi vagy, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége a megszakítás melletti teherbeesésnek, mint a többinek. Az nem védekezés. Az pusztán szerencsejáték. És van akinek szerencséje van és van akinek nem. Ez inkább azoknak ajánlott, ahol nem olyan nagy tragédia, ha mégis becsúszik a baba.
nekem sajnos most volt egészségügyi okból megszakításom. A lány akivel egy kórteremben feküdtem 32 éves, elmondása szerint 1 átbulizott estéje volt és (amúgy gyógyszerrel védekezett + a megszakítás adott napokon).
3. nap vett be 72órást amit a dokija írt ki... hát terhességmegszakítás lett a vége...
A papírját mutatta, hogy fogamzásgátló és 72 órás mellett lett babás az orvosa véleménye szerint, nem merte megtartani ekkora hormon sokkok után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!