Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos közösülés során...

Megszakításos közösülés során mennyi az esély a teherbe esésre?

Figyelt kérdés
Második kérdésem,hogy ugyan igy tablettával?és szint úgy óvszerrel?Lehet furák a kérdéseim,de szimplán kiváncsi vagyok!Azt hozzáteszem,nem magam miatt kérdem!Sokat olvasok erről a témáról és kiváncsi lettem az esélyekre!Mert ugyebár az ember sose tudhassa,mi is vigyázunk a párommal,de mi van "ha"!
2013. máj. 14. 16:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
16.48!köszönöm a válaszod!hát igen,itt van amikor az ember sose tudhassa,h mi történik!
2013. máj. 14. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A megszakításos közösülés nem védekezés. Az előnedvektől is teherbe lehet esni. Az óvszernél meg van az esély arra, hogy kiszakad, bár ugye ez duplán hasznos, mert véd a nemi betegségektől is. Én azt mondom, hogy amíg nincs állandó partner és rendszeres nemi élet, addig ez a megoldás a legjobb. Egy hosszútávú kapcsolatban viszont a fogamzásgátló. Ha odafigyelünk arra, hogy minden nap, és nagyjából egy időben vegyük be, majdnem 100%-os a védelem.
2013. máj. 14. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előttem írók jól mondták a dolgokat. :)

az én tapasztalatom:

fogamzásgátlót sosem szedtem, és nem is szednék.

gumit használtam a mostani kapcsolatomban is az elején, kb. 2 évig, a korábbiakban is, de a végén már meguntuk. a párom se meg én se kedveljük igazán, szinte feleslegesnek tartjuk kidobni erre a pénzt, de mi már 5 éve együtt vagyunk, és megszakítással szeretkezünk, ami NEM VÉDEKEZÉS!!! nekünk bevált, de ha teherbe is esnék, akkor se lenne semmi gond, ugyanis van lakásunk, minden rendben, szóval...

2013. máj. 14. 17:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Első barátommal 2 évig csak így 'védekeztünk', nem történt semmi gond.

Második barátommal első alkalommal besikeredett a baba.

A tanulság: egyszer kell összetalálkozniuk jókor és jó időben a sejtecskék, megvan a baba. :)

2013. máj. 14. 18:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Én évek óta megszakítással vagyok együtt a barátommal és még nekem sem lett belőle baba..de mi biztos abba a nagyon pici százalékba tartozunk:)
2013. máj. 14. 20:02
 16/16 anonim válasza:

Mi 2 éven át megszakításost alkalmaztunk, míg teherbe nem estem. Soha többet nem leszek ilyen felelőtlen és senkinek sem ajánlom!

21/L

2013. máj. 29. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!