Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki 25-26. -ára nem...

Ki az aki 25-26. -ára nem várja? Mióta próbálkoztok? Vannak valami praktikát annak érdekében, hogy nagyobb legyen az esély? Fogtok hamarabb tesztelni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 15:35
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Én 20.-ára nem várom, és ez még csak az első próbálkozós hónapunk. De nagyon nagyon reménykedek :) Nem tesztelek , majd csak akkor ha késik, addig úgyis értelmetlen...
2013. máj. 16. 14:26
 2/25 anonim ***** válasza:
Én 24-25re nem várom, és karácsony óta próbálkozunk. Semmilyen praktikám nincs, ellenben soksok bajom. De remélem nemsokára ellátogat hozzánk is a gólya :) Hamarabb biztos nem tesztelek, inkább később. Te?
2013. máj. 16. 15:43
 3/25 anonim válasza:
Én is csak akkor, ha késik a menzeszem. Mi az a sok sok baj?
2013. máj. 16. 16:13
 4/25 anonim ***** válasza:
Én 22.-re nem várom, és ez a 6.hónapunk. De én már most meg mondom, hogy nem sikerült, mert teljesen olyan tüneteim vannak, mint a nem várt előtt. Esélytelen! De drukkolok mindenkinek!
2013. máj. 16. 20:12
 5/25 anonim ***** válasza:
IR, PCO, PMalulműködésem van (a sokbajos vagyok :D)
2013. máj. 17. 12:33
 6/25 marki_2 ***** válasza:

Én 25-26.-ára nem várom, de már tűkön ülök. Bár az agyammal tudom, hogy semmi esélye megcsinálni még a tesztet, már nagyon mennék. :) Türelmesen kivárom az az egy hetet, ami hátra van. Nekem az első próbálkozás volt, meglátjuk. :)

Jónás naptárt néztem a neme miatt (kislányt szeretnénk), ismerem a ciklusomat, mindenféle neten elérhető kiszámolósdi tesztet végignéztem, hőmérő... de majd meglátjuk a jövő hét végén.

2013. máj. 17. 13:13
 7/25 anonim válasza:
Én május 20-ra kb. Nekünkis ez az első hónap próbálkozásunk. Mi is együtt voltunk a körülbelüli peteérés napján is... Nagyon kiváncsi vagyok már én is, bár menzesz szerű tüneteim vannak, mellfeszülés, alhasi mensi görcsök, de azért még bizakodom hogy kár ez előfordulhat ha babás az ember akkor is...
2013. máj. 17. 13:32
 8/25 A kérdező kommentje:
Jajj de jó hogy jöttetek. Mi lassan 10 hónapja próbálkozunk aktívan. Közben sajnos decemberben volt egy vetélésem. Én egyenlőre nem érzek semmit. Valamiért ebben a hónapban nagyobb esélyt adtam magunknak, mármint úgy érzem, hogy talán most összejöhetett. Minden hónap hatalmas csalódás. Remélem vége mostmár.
2013. máj. 17. 20:12
 9/25 anonim ***** válasza:

Én kb 23-ra nem várom, de ebben a hónapban 2 hetet beteg voltam, így csak 1-szer voltunk együtt, kb 2 nappal a pé előtt, a több nem esélyes együttlét, így elég gyenge a az esély sajnos. Amúgy kistestvért szeretnénk, kb január óta nem védekezünk, de anno a kisfiamra is sokat kellett várni és vetélésem is volt, tehát sajna nem olyan meglepő, ha most se megy ripsz-ropsz.

Drukkolok mindenkinek!

2013. máj. 17. 22:29
 10/25 marki_2 ***** válasza:
Én ma nem bírtam tovább, tudom, hogy korai, de megpróbáltam. A teszt eredménye negatív. :( Egyelőre. De majd hétvégén már pozitív lesz. :)
2013. máj. 21. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!