Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki 25-26. -ára nem...

Ki az aki 25-26. -ára nem várja? Mióta próbálkoztok? Vannak valami praktikát annak érdekében, hogy nagyobb legyen az esély? Fogtok hamarabb tesztelni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 15:35
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én is teszteltem ma, de sajna nekem is nega lett. Ma a 8.dpo-n vagyok, majd csak 26.-ára nem várom. Lehet korán volt még a teszt, de ilyenkor már mindkét terhességemet kimutatta.
2013. máj. 21. 15:41
 12/25 anonim ***** válasza:

4

Nekem is negatív a reggeli tesztem. Én holnapra nem várom, de így már végképp elszáll a reményem...:-(

2013. máj. 21. 19:04
 13/25 marki_2 ***** válasza:
4-eske, ne szálljon el a reményed, én már jártam úgy, hogy nem jött meg az akkor még várt napon. Csináltam tesztet, negatív lett. Majd három nappal utána csináltam tesztet az már pozitív lett. Azóta a pozitív teszteredmény már 4 éves.
2013. máj. 22. 08:58
 14/25 A kérdező kommentje:
Utolsó! AZ én lányom is 4 éves. Hátha megint egy korú gyerekeink lesznek :-)
2013. máj. 22. 09:10
 15/25 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, pozitiv lett a reggeli tesztem! Nem totál erősen, de rögtön kijött a pozitív. Huh, el se hiszem. :))))) Van egy lassan 1,5 éves a fiam, de volt már vetélésem is, annyira jó lenne, ha most nem lenne semmi gond, meg nem a teszt hibás meg mit tudom én mi!!
2013. máj. 22. 12:34
 16/25 anonim ***** válasza:

És ripsz-ropsz összejött 9es! :) Gratulálok és nagyon örülök, hogy rá nem kellett sokat várnotok! Kívánom, hogy később is minden jól alakuljon Veletek és makk egészségesek legyetek.

Menzesznek még jele sincs.Semmi görcs, pedig ilyenkorra már szétgörcsölöm magam. A mellem nagyon fáj, és az nem szokott. Meg sokat megszédülök. Remélem baba lesz!!!! Már nagyon várjuk őt!!!

4es

2013. máj. 22. 13:38
 17/25 marki_2 ***** válasza:
Hát akkor 9-esnek nagyon gratulálunk és 4-eskének üzenem, hogy ámen, legyen megint egy korú gyermekünk. :)
2013. máj. 22. 22:33
 18/25 marki_2 ***** válasza:

Hajajaj... :(

Most barna pecsételőm van... bízom benne, hogy nem meg akar jönni, hanem most ágyazódik be.

Szorítsatok!!

2013. máj. 23. 12:11
 19/25 anonim ***** válasza:

2es vagyok (a sokbajos :)) 9es, gratulálok!

Én már napok óta barnázgatok, meg görcsöltem is de az tegnap elmúlt, ez annak a jele h ma megjön. Szóval ezt a hónapot elengedjük...

Többiekkel mi újság? Ki tesztel legközelebb?

2013. máj. 23. 13:41
 20/25 marki_2 ***** válasza:

Én a barnásra ráteszteltem, negatív.

Szóval valószínűleg nálunk is úszott ez a hónap... :(

2013. máj. 23. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!