Nem lehet steril a ferjem?
Figyelt kérdés
Volt mar olyn honap hogy halvany pozi volt a teszt de aztan a kovetkezo negativ.
Akkorszerintetek nincs a ferjemnek baja???
Par honapja probalkozunk es megsem jon a baba:( En voltam nogyogyasznal es minden ok. Esetleg neki nincs valmi rendben?
Varom a valaszokat...
2013. jún. 8. 19:53
4/9 anonim válasza:
Nézesse meg a spermáját! Rajtad mit néztek? Amúgy egy év sikertelen próbálkozás után szokták azt mondani, hogy mehettek orvoshoz, addig normális, hogy nem jön össze.
5/9 anonim válasza:
Pár hónap még semmi ha nem próbálkoztok egy éve nem is fog veletek foglalkozni az orvos.
6/9 anonim válasza:
Menjen el a férjed is kivizsgálásra. Nem is értem, miért nem ő ment először, mikor azt sokkal egyszerűbb megállapítani, hogy nála minden rendben van-e.
A pár hónap még nem olyan sok idő.
7/9 sarah23 válasza:
sztem nincs baj,,,egy 1 ciklusnál egésséges pároknál is csak 20%a teherbe esés,,sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Ezt nem is értem! Halvány pozi teszt, és lehet, hogy a férj steril?
Ez azt jelentené, hogy félreléptél, nem?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem:))))) Igy utolag nevetek de komolyan mar ez fordult meg a fejemben:-P Szoval nem?!
Kosz a valaszokat;)
2013. jún. 8. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!