S. O. S! Mit tennétek a helyemben? Most halt meg a férjem, és terhes vagyok!
Figyelt kérdés
A férjem szombaton halt meg,én az nap reggelt teszteltem pozitívat,3 éve próbálkoztunk a babával nem jött,most meg itt van és erre,el vette a jó isten a férjemet!Neki nem mondtam el mert az esti vacsinál akartam vele meglepni. Ti megtartanátok ezt a gyereket??? Valaki segítsen kérem,mert teljesen magamba vagyok fordulva nincs senki akivel erről a témáról lehetne beszélnem.2013. máj. 23. 17:05
1/22 anonim válasza:
Nagyon sajnálom , ami a férjeddel történt! Én mindenképpen megtartanám a babát , hiszen régota vártatok rá, a férjed is biztosan ezt szeretné.Egy kicsi rész igy megmarad a férjedből, hiszen ott lesz a baba , aki tőle van.
ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!
2/22 anonim válasza:
Jaj, nagyon sajnálom, ez borzalmas! Igen, mindenképpen megtartanám a kicsit, így valamilyen szinten tovább él a férjedből valaki. Az ismerősöm is így volt, terhes volt a 2. babával, mikor meghalt a férje szegénynek, bár ő akkor már idősebb terhes volt, de nagyon szépen neveli a kicsiket, már a kicsi is ovis. Van segítséged, szülők, testvér, barátok, bárki? Nagyon sajnálom, hogy ezt kell átélned! :(
3/22 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ami veled történt! A döntést neked kelL meghozni, de azokkal kell megbeszélned, aki melletted lesz ezután( szülők, barátok, testvér). Az én véleményem az, hogy ne itt kérdezd ezt, mert fogsz kapni kemény válaszokat, amikre most nincs szükséged! Azt is megértem amúgy, ha elveteted! Gondold át, és valakivel beszélj személyesen!
4/22 anonim válasza:
ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!
Igen én mindenképpen megtartanám a babát!
5/22 anonim válasza:
Rettenetesen sajnálom.Erre nincsenek szavak.Nem régen házasodtunk össze a férjemmel,épp a babaproject van nálunk.Furcsa mód gondolkoztam ezen,hogy mi lenne ha...Mindenképp megtartanám,hisz kötelék lenne,a szeretett férjem és köztem.
6/22 A kérdező kommentje:
Igen,én is errre gondoltaam,hogy akötelék,de már nem vagyok fiatal,és hátteljesen bele rokkantam avesztességbe talán a hugommal tudok erről beszélni,ő nagyon rendes és megértő anyukám már nagyon idős és beteges,devalószínűnek tartom hogy megtartom csak istenkém annyira sajnálom hogy ő nem lesz velem és még azt se tudhatja hogy sikerűlt ez annyiraszőrnyű!!!
2013. máj. 23. 17:19
7/22 A kérdező kommentje:
elnézést a helyesírási hibákért a könnyektől azt se látom,mit írtok
2013. máj. 23. 17:20
8/22 anonim válasza:
Őszinte részvétem, erre én nem is tudom, lehet-e bármit mondani.
Én is, mint az 5-ös válaszoló, furcsa mód gondolkodtam rajta, hogy mit tennék, ha...
Arra jutottam, bármennyire nehéz lenne anyagilag, de megtartanám, hisz őt közösen akartuk. A sírógörcs kerülget, nagyon sajnálom! Kitartást kívánok neked.
9/22 anonim válasza:
Nehéz kérdés.. szerintem erre csak te tudhatod a választ.. közhely, de csak te ismered önmagad, képes vagy e helytállni, tükörbe tudsz e nézni ha meghozod a döntést, bármi legyen is az.. nem is tudom illik e ezt mondani, és nem akarok tiszteletlen lenni a gyászoddal kapcsolatban, de gondolnod kell magadra is, nem tudom hány éves vagy, de meglehet hogy egyszer mással boldog szeretnél lenni, és új családot alapítani.. szóval sok mérlegelni való van.. és bárhogy is döntesz szerintem nem ítélhet el senki, totál megérthető mindkét eset.. a lényeg hogy te helyesnek érezd.. én személy szerint 27éves vagyok, egy éve nem jön a bébi nálunk, és ha olyan helyzetbe kerülnék mint te, képtelen lennék megválni a babától.. bármilyen nehéz is lesz ezután.. bár sajnos egy rokonom sincs akire számithatok, mégsem adnám fel..
10/22 anonim válasza:
16 hetes vagyok és nekem is eszembe jutott ilyen.......Őszinte részvétem:( Szerintem megtartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!