Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjem annyira fél h 4x-re is...

Férjem annyira fél h 4x-re is terhes leszek, h azt mondta ő akkor is "kiveszi" ha elköttetem magam. Akkor meg minek?

Figyelt kérdés

3.császárom lesz nemsokára. ezért,meg a korom miatt is,nem akarunk több gyereket. úgy döntöttünk,kérem a művi meddővé tételt,de ugye annk is van nagyon minmális hibaszázaléka. mikor férjem ezt megtudta,rögtön bepánikolt. minden gyerek úgy jött össze h akartuk,dolgoztunk rajta, egyéb időben mindig kivette,akkor sosem lettem terhes.

vagyis: ha ezzel a módszerrel az elmult 20 éveben-amióta nemi életet élek-sosem lettem terhes,akkor valszeg most sem lennék,akkor kérjem az elköttetést vagy ne sztetek? igen és nyugtassam meg a férjem,vagy ne és minden menjen úgy ahogy eddig? mert akárhogy is,az egy plusz beavatkozás

köszönöm a válaszokat

2012. szept. 18. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a személyes véleményem: Én nem köttetném el magam, mert van pár módszer: pl. óvszer , spirál. Az óvszereknél már van nagyon vékonyított, de megbízhatóak , mi is ezt használjuk. A férjem kiélvezkedte magát, míg a babát csináltuk, meg terhesség alatt, úgyhogy ennyit bevállalt.

2012. szept. 18. 09:28
 2/12 anonim ***** válasza:

3 gyerekem van. Nekem is felajánlották az elkötést ( a harmadik sajnos császár lett harántfekvés miatt) de valamiért mégse kértem. Nálunk ráadásul a harmadik baba védekezés mellett sikerült egyetlen alkalomból és a másik két baba is egyből összejött ahogy "szabad utat" adtunk a dolgoknak szóval valahogy mi extra termékenyek vagyunk.

Miréna spirált találom a legmegfelelőbbnek és nekem most az is lesz feltéve ahogy már nem szoptatok és megjön a mensim (amíg szoptatok 1 év kb nekem sose jön meg).

Nagyon nagyon alacsony a pearl indexe nincs szisztémás hormonhatás (én nem szedhetek hormonális fog.gátlót eü ok miatt) nem okoz gyulladást és erős mensit mint a spirál és nem megbízhatatlan mint az óvszer és macerával se jár. Drága így elsőre de behozza az árát és 5 évig lehet fent a 48-50 ezer ft-ért. Ezt látom a legeslegjobb megoldásnak.

2012. szept. 18. 09:32
 3/12 anonim ***** válasza:

Én megcsináltatnám, biztos, az biztos.

Sokkal kevesebbet fogtok stresszelni, és lehet, a párod meg is szeretitek "bennhagyós" módszert :-)

Gondolj bele, a kord miatt főleg, mennyivel jobb a biztos.

(a hibaszázalék elenyésző a kihúzáshoz képest)

2012. szept. 18. 09:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Bocs a szóismétlésekért :-)

*korod

2012. szept. 18. 09:39
 5/12 anonim válasza:
én azért azt mondom hogy minden műtét rizikóval jár.ha 20évig működött a kihúzós módszer úgy gondolom meg lehet bizni benne,de lehet kombinálni is esetleg gumival...szerintem mérlegelj még mielőtt megcsináltatnád.mi a jó és rossz az egyikben és a másikban és ennek alapján dönts
2012. szept. 18. 09:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem a férjed köteti el magát???

Az a műtét ha jól tudom kisebb is mint ha a nőt teszik meddővé és a férfi esetébe visszafordítható!

Szóval én elbeszélgetnék a párommal erről is.

2012. szept. 18. 09:55
 7/12 A kérdező kommentje:

eddig úgy gondoltam,h ez a legjobb megoldás. de tényleg eddig sosem volt gond a kihúzóssal-gyógyszertől szarul voltam azt csak minimális ideig szedegettem,próbálkoztam pár félével az évek alatt de nem jött be. óvszerrel volt baleset,kiszakadt,azt hanyagolnám. spirál? attól valahogy írtózom,nem tudom..

szóval sakk-matt.. de az is igaz h nem is nagyo szeretem ha bemegy.. kifolyik meg minden.. és ahogy észrevettem az évek során ő is szereti ha mehet "bárhová"..

nem egyszerű..

2012. szept. 18. 09:58
 8/12 A kérdező kommentje:
sztem az felesleges,engem is akkor kötnek el-ha elkötnek-amikor a 3. műtétem lesz,szóval őt minek tegyem ki egy plusz műtétnek. és gondolom akkor is így gondolkodna mint most
2012. szept. 18. 10:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nehezen lettem terhes. Első két terhességnél gyógyszereket szedtem, hogy baba legyen. 36 évesen védekezés mellett estem teherbe. Igen meglepődtünk. Ráadásul a 2. terhességem iker volt. Így már 4 gyerkőc lett. Engem a császárnál kötött el. Kb. 5-10 percel tartott tovább a műtét. Amúgy meg doki szerint nincs 100%- os védekezés, de talán ez egy kicsit biztosabb. Bár 10% ennél is van. Ja nálunk az óvszeres védekezés nem jött be. Pedig nem vettük észre, hogy kiszakadt volna.
2012. szept. 18. 10:24
 10/12 anonim ***** válasza:

A pearl index mutatja egy fogamzásgátlási módszer biztonságát. 100 nőből mennyi esik teherbe az adott védekezési módszer mellett.

A megszakított közösülésé: 35

A művi meddővé tétel esetén pedig: 0,1-0,3.

Megmutatnám ezt a férjemnek, és bevállalnám a műtétet, ha biztosan tudnám, hogy többé nem akarok babát. Aztán max. utána is kiveszi. De én vállalnám, ha biztos lennék benne, hogy én sem akarok már több babát. A kettőt együtt alkalmazva meg max.-os a védekezés, szerintem.

2012. szept. 18. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!