Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjem annyira fél h 4x-re is...

Férjem annyira fél h 4x-re is terhes leszek, h azt mondta ő akkor is "kiveszi" ha elköttetem magam. Akkor meg minek?

Figyelt kérdés

3.császárom lesz nemsokára. ezért,meg a korom miatt is,nem akarunk több gyereket. úgy döntöttünk,kérem a művi meddővé tételt,de ugye annk is van nagyon minmális hibaszázaléka. mikor férjem ezt megtudta,rögtön bepánikolt. minden gyerek úgy jött össze h akartuk,dolgoztunk rajta, egyéb időben mindig kivette,akkor sosem lettem terhes.

vagyis: ha ezzel a módszerrel az elmult 20 éveben-amióta nemi életet élek-sosem lettem terhes,akkor valszeg most sem lennék,akkor kérjem az elköttetést vagy ne sztetek? igen és nyugtassam meg a férjem,vagy ne és minden menjen úgy ahogy eddig? mert akárhogy is,az egy plusz beavatkozás

köszönöm a válaszokat

2012. szept. 18. 09:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

na ezt most találtam.. nem hangzik túl jól.. mondjuk egy abortusz sem az biztos..végképp elbizonytalanodtam..

az általánosan alkalmazott technikák bármelyikével végzett meddővététel után és annak dacára - függetlenül attól, hogy hasmetszés vagy hastükrözés útján történt-e a sterilizálás -, előfordulhat egy újabb, nem kívánt terhesség. Ennek gyakorisága az 1%-ot nem haladja meg, de elvileg nem kizárt.

Ezen bekövetkező terhesség lokalizációját tekintve akár méhen kívüli is lehet, ezért fontos tudni, hogy sterilizálás után jelentkező vérzéskimaradás, alhasi panaszok esetén a szakorvosi vizsgálat fokozott súllyal esik latba. A beavatkozás közvetlen utóhatásaként rövidebb-hosszabb ideig alhasi panaszok felléphetnek, melyek rendszerint spontán megszűnnek. A menstruáció jellege, ritmusa átmenetileg vagy tartósan megváltozhat. Gyakran előfordul, hogy a következő menses a várthoz képest korábban vagy később érkezik, időben rövidebb vagy éppen ellenkezőleg: elhúzódó jellegű. Ez a változás lehet átmeneti, és néhány ciklus után visszatér az eredeti ritmus, de az is előfordul, hogy a megváltozott ciklus stabilizálódik.

2012. szept. 18. 13:32
 12/12 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a véleményt!

átgondoltuk és nem csináltatom meg. amiket olvastam róla hát az elég riasztó,h regenerálódhat,összezavarja menstruációt,méhen kívüli terhességet stb. mint írtam a férjem sem pártolja,és azt is mondta tegnap,h azért sem kellene,mert ezzel a nőiségemet vágatnám át..

szóval szülés után majd a dokival egyeztetünk valami mást..

2012. szept. 20. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!