S. O. S! Mit tennétek a helyemben? Most halt meg a férjem, és terhes vagyok!
Figyelt kérdés
A férjem szombaton halt meg,én az nap reggelt teszteltem pozitívat,3 éve próbálkoztunk a babával nem jött,most meg itt van és erre,el vette a jó isten a férjemet!Neki nem mondtam el mert az esti vacsinál akartam vele meglepni. Ti megtartanátok ezt a gyereket??? Valaki segítsen kérem,mert teljesen magamba vagyok fordulva nincs senki akivel erről a témáról lehetne beszélnem.2013. máj. 23. 17:05
21/22 anonim válasza:
Őszinte részvétem.Ez nagyon borzasztó,én megtartanám. :( Aszívem teljessen összeszorult mikor elolvastam.Istenem tudom ez milyen borzasztó én ugyan ebben a cipőben járok csak én 4-gyerekkel maradtam egyedül.:'( :'(
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenkitől a sok együtt érző választ!
Igen borzasztó ez ami történt,de tudom hogy itt van a szívem alatt ez a csoda,akiért már ölni tudtunk volna.Elmondtam a családnak, ismerősöknek,hogy terhes vagyok,amihez mindenki pozitívan állt hozzá,hogy tartsam meg és remélik hasonlítani fog az apukájára :'(.
Utolsó válaszoló:Neked is borzasztó lehet ezt átvészelni,főleg azon gondolkodva hogy hogyan fogod tudni felnevelni a négy gyermekedet,őszintén sajnálom ami veletek történt!
És köszönöm mindenkinek a biztatását nagyon jól esik
2013. máj. 24. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!