Ki nem várja most hétvégére? Hogy érzitek sikerült? Tünetek? Mikor próbálkoztok teszteléssel?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom, nagyon aktívak oltunk ebben a hónapban, tuti elcsíptük a peteérést is (már ha volt)remélem összejön, tünetem csak egy kis derékfájás, de az bármitől lehet... 10-es tesztem van itthon, vasárnap reggel tesztelek ha addig nem jön meg...2013. jún. 5. 09:04
21/25 anonim válasza:
5-ös vagyok.Kedden megjött a vérzésem,szerdán azért teszteltem,de természetesen negatív.Sajnos ebben a hónapban nekünk nem sikerült.Továbbra is drukkolok,annak akinek még van reménye. :)
22/25 anonim válasza:
7-es vagyok.Nekem pozi lett a tesztem.Próbálkozunk egy ideje,és most kezdtem el használni az ovu tesztet.SZtem nagy segítség.
Ne keseredjetek el,akiknek nem sikerült.Következő hónapban újult erővel próba!És megy a drukk!
23/25 anonim válasza:
Dejó :) Gratulálok!!!! (5-ös vagyok)
24/25 anonim válasza:
Köszönöm!Azért írjatok majd,kivel mi újság!
25/25 anonim válasza:
Első,mi újság veled?Teszteltél azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!