Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja most hétvégére?...

Ki nem várja most hétvégére? Hogy érzitek sikerült? Tünetek? Mikor próbálkoztok teszteléssel?

Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom, nagyon aktívak oltunk ebben a hónapban, tuti elcsíptük a peteérést is (már ha volt)remélem összejön, tünetem csak egy kis derékfájás, de az bármitől lehet... 10-es tesztem van itthon, vasárnap reggel tesztelek ha addig nem jön meg...
2013. jún. 5. 09:04
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
6-os vagyok. Gratulálok! Nekem még végig kell izgulni 2-3 napot, de te ne izgulj, úgy tudom, hogy a lényeg a csík, bármilyen gyenge is, ez már tuti! :)
2013. jún. 8. 06:09
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is kedden tesztelek.Kivel mi a helyzet?7-es vagyok.
2013. jún. 9. 16:30
 13/25 anonim válasza:
Megint 6-os. Nekem sajna megjött. Majd jobban ráfekszünk a témára. :) Nektek drukkolok!
2013. jún. 10. 07:21
 14/25 anonim ***** válasza:

6-os,örülök,hogy nem keseredtél el,következőre nagy drukk neked!! Első,csináltál azóta új tesztet,újra pozitív lett?

Én szerdára nem várom,ma teszteltem,de negatív,még reménykedem.( 5-ös voltam)

2013. jún. 10. 08:53
 15/25 anonim ***** válasza:
Első voltam, csináltam azóta, de nem ugyanolyat (ugyanolyat nem kaptam), hát negatív lett. Ma reggel óta görcsölök, szerintem meg fog jönni... :-(
2013. jún. 10. 14:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz,pedig te voltál köztünk az első pozis,de még nem jött meg!!!Csinálj még tesztet,ha nem jön,hátha csak a teszttel volt gond!Érthetetlen számomra ez a pozitív után negatív dolog,nem először olvasom ezt és olyan rossz,mintha játszana a szervezet.
2013. jún. 10. 16:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Mi újság veled első???7-es vagyok.
2013. jún. 13. 12:19
 18/25 anonim ***** válasza:
Szia! Elso vagyok. Hetfon vereztem, de nem volt annyi, mint maskor. Keddre mintha elvagtak volna. Nem csinaltam tesztet azota, varok meg par napot. Igazabol fogalmam sincs, hogy mi van most. :-s
2013. jún. 13. 12:58
 19/25 anonim ***** válasza:
7-es vagyok újra.Én nem bírnám ki hogy ne csináljak tesztet.Érdekes,hogy halvány pozi volt utána meg nega,most meg a fura vérzés.Főleg hogy nem is ugyanolyan tesztet használtál.Sztem vegyél egy 10-es érzékenységű tesztet és csináld meg.Írd meg hogy mi lett az eredmény!!!!!
2013. jún. 13. 14:15
 20/25 anonim ***** válasza:
5-ös,veled mi a helyzet?Teszteltél?(7-es vagyok)
2013. jún. 13. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!