Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Máris sikerült volna?

Máris sikerült volna?

Figyelt kérdés
Férjemmel még csak most kezdtük el a "babagyàrtàst" junius 1.-én (szombaton) jött meg a menzim,szombaton és vasàrnap is eggyütt voltunk ma még csak kedd van de a menzim màr szinte teljesen elment.ez most mit jelent?megtermékenyült a petesejt?

2013. jún. 4. 10:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
Akkor sincs jogotok senki felett bíráskodni. Vagy a kérdést válaszoljátok meg vagy maradjatok csendben. Már szinte semmilyen kérdést nem lehet itt feltenni, mert az olyan emberek mint ti jönnek az okosságokkal. A kérdés a lényeg, arra kell válaszolni és nem bunkónak lenni. Csak mellékesen megjegyezném, hogy nekem volt már olyan ismerősöm aki menses közben esett teherbe...az emberi test sokszor meghazudtolhatja a biológia tankönyveket sőt még az orvosokat is.
2013. jún. 4. 13:54
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező egyszerűen buta és ezt megmondtuk neki iylen alapszintű tudás nélkül nem kéne még gyereket is szülni.
2013. jún. 4. 14:15
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Jézusom! Tényleg előbb egy általános iskolai biológia könyv kellene ide!

Hány éves vagy?

2013. jún. 4. 14:54
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

11-es igazad van egyébként,csak az a baj hogy ez olyan szinten volt fájdalmas kérdés hogy azóta sem tértem még észhez! :D

De a viccet félretéve,ha babát szeretnétek és nem egy fiatal csitri vagy aki szórakozik azon hogy buta kérdéseket írogat ide....mert azért előfordult már ilyen nem egyszer.....akkor olvass el mindent hogy hogyan mennek ezek a dolgok,mert az nem fog ártani,sőt használ! :)

2013. jún. 4. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
A 9-esnek és a 11-esnek üzenem, hogy egyenlőre az észt te osztod, és nem mi...Nem bíráljuk, egyszerűen buta, és mi ezt meg is merjük neki mondani..Hagy ne sajnáljam már az olyan embert, akinek kimaradt az általános iskola biológia tantárgya...Ember!!!!!Gondolkozz már!!!!Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk, nem kell egésznap a gép előtt ülni!Na ez a mondatod a bíráskodás..Észlény...Mondd neki te szájhős, hogy persze, csinálj tesztet..Amilyen frankó a kérdés, meg is csinálná...:SNa kedves 9-es és 11-es...lehet lepontozni!!!!!
2013. jún. 5. 15:22
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Én aztán nem szállok vitába olyan emberrel mint te. ;D A véleményem nem változott, én észt nem osztok. Fáj az igazság? Hmm...egyéni szoc.problem...:) Ja és nem szájhős vagyok, hanem ha valaki bunkó...akkor illik megmondani. :D Szép napot. :)

(9, 11-es voltam...:D:D:D)

2013. jún. 6. 00:58
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Kedves utolsó!Nem muszáj észt osztani, de te játszani tudod a sajátod!Ahogy neked van véleményed, úgy másnak is.Tetszik vagy nem.Senki nem volt bunkó, te estél neki a hülye kérdésre, hülye válasz-elméleten alapuló véleménynyilvánítóknak!Én személy szerint csak a te válaszaidon nem röhögtem..A többire ment a zöld kezecske..:DAz élet tragédiája az ilyen kérdésekben és a te válaszaidban rejlik:DNe haragudj, hogy nem mindenki veszi az ilyen idióta kérdéseket komolyan, és ezt illik megmondani!
2013. jún. 6. 07:02
 18/18 anonim válasza:

Nah én nem okoskodni akarok, de tényleg nézz körül a neten!

Amúgy a menzesz alatt NEM ajánlatos szeretkezni, mert akkor nyitott a méh, és bacik kerülhetnek oda. Az pedig pont úgy, hogy babát szeretnétek nem kellene!

Amúgy van a neten ovulációs naptár, azzal ki tudod számolni, hogy mikor kell gyakrabban szeretkezni a pároddal. Amúgy meg minden 2. nap. Minden nap nem ajánlott, mert akkor nem termelődik elég spermium, és szóval csak vaktában lövöldöztök, de tuti nem jön össze. Nálunk, mivel az én menzeszem kb 24-28 napos, szóval a menzesz 1. napja utáni 5-6. nap, ha jól emlékszem. És össze is jött elsőre.

De menzesz alatt NEM eshetsz teherbe! Nézz körül különböző oldalakon, én Czeizel Endre írásait olvastam.

2013. jún. 7. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!