Máris sikerült volna?
Jézusom! Tényleg előbb egy általános iskolai biológia könyv kellene ide!
Hány éves vagy?
11-es igazad van egyébként,csak az a baj hogy ez olyan szinten volt fájdalmas kérdés hogy azóta sem tértem még észhez! :D
De a viccet félretéve,ha babát szeretnétek és nem egy fiatal csitri vagy aki szórakozik azon hogy buta kérdéseket írogat ide....mert azért előfordult már ilyen nem egyszer.....akkor olvass el mindent hogy hogyan mennek ezek a dolgok,mert az nem fog ártani,sőt használ! :)
Én aztán nem szállok vitába olyan emberrel mint te. ;D A véleményem nem változott, én észt nem osztok. Fáj az igazság? Hmm...egyéni szoc.problem...:) Ja és nem szájhős vagyok, hanem ha valaki bunkó...akkor illik megmondani. :D Szép napot. :)
(9, 11-es voltam...:D:D:D)
Nah én nem okoskodni akarok, de tényleg nézz körül a neten!
Amúgy a menzesz alatt NEM ajánlatos szeretkezni, mert akkor nyitott a méh, és bacik kerülhetnek oda. Az pedig pont úgy, hogy babát szeretnétek nem kellene!
Amúgy van a neten ovulációs naptár, azzal ki tudod számolni, hogy mikor kell gyakrabban szeretkezni a pároddal. Amúgy meg minden 2. nap. Minden nap nem ajánlott, mert akkor nem termelődik elég spermium, és szóval csak vaktában lövöldöztök, de tuti nem jön össze. Nálunk, mivel az én menzeszem kb 24-28 napos, szóval a menzesz 1. napja utáni 5-6. nap, ha jól emlékszem. És össze is jött elsőre.
De menzesz alatt NEM eshetsz teherbe! Nézz körül különböző oldalakon, én Czeizel Endre írásait olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!