Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hányadik hónapra sikerül...

Kinek hányadik hónapra sikerült a baba? Mi zavarhat közbe?

Figyelt kérdés
36,éves vagyok,fél oldalam nincs meg,nem élünk rendszeres nemi életet,
2013. máj. 27. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Igy hogy csak egyik odlal van azért hosszabb időbe telhet mint egészséges két oldali petevezetővel. De sokaknak simán sikerül. nem ártana azért peteérrés körül mindig együtt lenni. Nem Te irtadegy másik kérdésben hogy mindig időben felveszi az ovszert? ha igen akkor minek az óvszer ha babát akartok?
2013. máj. 27. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt problémán, ennek ellenére az első babára 8 hónapig vártunk! A második 4 hónap alatt jött össze, most próbálkozunk a 3. babával 2. hónapja!
2013. máj. 27. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:

az, amit leírtál, az eleve kicsit nehezítő tényező, a legtöbb, amit tehetsz, hogy orvos folyamatosan figyel, és amikor itt az idő, mindent beleadtok :)

én 28 éves vagyok, elsőre teherbe estem, de sokat számít a 30 alatti kor is, és az is, hogy egészséges vagyok

2013. máj. 27. 10:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Igen,én írtam hogy időben felveszi az óvszert.

Sajnos nem értünk egyet ebben a kérdésben a párommal.Ő azt hiszi elsőre összejön majd de mindezt csak akkor akarja ha ősszel sikerül házat vennünk.Sajnos addig az esélyét sem akarja megadni!Tegnap és tegnap előtt is együtt voltunk és annyira figyelt,hogy időben felkerüljön az óvszer,hogy az mát szinte ijesztő!Én tudom,hogy kész csoda lenne,ha elsőre sikerülne!

2013. máj. 27. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
ja hát óvszerrel marha sok idő lesz :)
2013. máj. 27. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Párodat fel kéne világosítani, hogy ennyi idősen ilyen egészségi helyzetben kész csoda lesz, ha egyáltalán összejön még a baba...

Amúgy nekünk 3 gyerekünk van, és elsőre összejött mindegyik. (30, 32, 35-el szültem őket)

De itt tényleg nincs semmi jelentősége annak, hogy másoknak mikor sikerült, minél előbb próbálkoznotok kéne, itt a hónapok is számítanak már!

2013. máj. 27. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Első baba lenne?

Szerintem is jobb lenne időben elkezdeni a próbálkozást, mert teljesen egészséges pároknak sem sikerül mindig az első hónapban.

2013. máj. 27. 10:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Közös igen,nekem már van két gyermekem!
2013. máj. 27. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Én elvileg egészséges vagyok, 33 éves, de több, mint egy évet próbálkoztunk, majd elment a babám. Most újra terhes vagyok, a vetélés után fél éven belül összejött. Még nem vagyok túl az un. kritikus első trimeszteren, így félek! Hogy nekünk mi zavarhatott be? Elég sok változás történt körülöttem, a munkahelyem nagyon stresszes volt, a peteérést annyira nem figyeltünk oda... aztán még ki tudja, hogy mi nem játszott közbe!!!
2013. máj. 27. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:

1,5 év volt mire összejött, de még egyikünk sincs 30 éves.

Első próbálkozástól számítva a 3-ik hónapban volt egy spontán vetélésem, hogy mitől volt nem tudjuk.

2013. máj. 28. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!