Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után kinek hányadik...

Missed ab után kinek hányadik próbálkozós hónapban sikerült újra teherbe esnie?

Figyelt kérdés
Mi 1 évig próbálkoztunk mikor sikerült,a 9. hétben missed ab lett február 4-én! Most május 21 én jött meg,és most kezdtünk el újra próbálkozni!
2013. máj. 30. 16:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekelne... 14 hetesen veszítettem el a babánkat sajnos... 1 hónapja... Mi augusztusban kezdhetjük...
2013. máj. 30. 17:06
 2/32 anonim ***** válasza:
Nekem 1998-ban volt egy művi befejezésem november 12-én. Januárban már terhes voltam. Nem mondták h várni kéne igaz csak 6 hetes voltam.
2013. máj. 30. 17:10
 3/32 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták 6 hétig sem szex,sem tampon,sem fürdés,mindennek tilos oda bemennie,fertőzés veszély...stb...

A 6 hetes kontrollon azt mondta a doktornő,hogy még 2 hónapot várjunk,május végén lehet próbálkozni! Nekem pont jól jött ki a mensim,így 3 és fél hónap után már próbálkozunk is! :)

2013. máj. 30. 17:29
 4/32 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt műtét szerencsére, 3 hónapig védekeztünk, aztán még 4 hónapot kellet dolgozni rajta míg összejött, remélem most minden rendben lesz.
2013. máj. 30. 17:52
 5/32 anonim ***** válasza:
Nekem januárban volt missed ab-om, 8 hetesen. Rá 8 hétre mentem kontrollra, akkor pont meg volt a havim. A doki azt mondta hogy próbálkozhatunk. Ez volt áprilisban. Elsőre össze is jött. De sajnos május elején spontán vetélés lett a vége.Semmi tilalom nem volt, lévén nem kellett műszeresen befejezni. Az orvosom szerint ha elmúlik a menzeszem próbálkozhatunk újra.
2013. máj. 30. 18:40
 6/32 A kérdező kommentje:
Jézusom utolsó,kettő egymás után... :( Úgy sajnálom... Én is pont ettől félek! :(
2013. máj. 30. 19:08
 7/32 anonim ***** válasza:

Én is azt gondoltam, hogy annyira csak nem lehetünk " pechesek" hogy 2x nem történik meg velünk ugyanaz, de sajnos így alakult...ráadásul első baba lenne...Egyébként a dokim szerint nem kell kivárni azt a 3hónapot, amit sok helyről hallani. Inkább az számít szerinte, hogy milyen tapasztalt doki végzi a műtétet és milyen mértékben "sértik" meg bent a dolgokat. Útravalónak annyit kaptam, hogy örüljek annak hogy teherbe tudok esni, annak ellenére is hogy elvetéltem. Lévén ,hogy rosszabb lenne ha egyáltalán össze se jönne...Csak ugye nehéz elfogadni ezt az egészet, hogy így alakultak a dolgok.

Utolsó voltam.

2013. máj. 30. 20:39
 8/32 A kérdező kommentje:

Hát nálunk is első baba lenne,és én már nyáron töltöm a 30-at! :( Hát én azt mondtam,hoyg inkább vártam volna még fél évet,minthogy ez legyen a vége! :(

Amúgy én útravalónak zt kaptam,hogy inkább most mint később,nem? Hát köszönöm! Ez igaz,de ezt emberségesen is lehetett volna közölni abban a helyzetben ez nagyon rosszul esett! :(

2013. máj. 30. 20:44
 9/32 A kérdező kommentje:
1-es,nálatok is első baba lett volna?
2013. máj. 30. 20:44
 10/32 anonim ***** válasza:
Nalunk a masodik baba lenne... Vagyis lett volna. :(
2013. máj. 31. 05:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!