Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után kinek hányadik...

Missed ab után kinek hányadik próbálkozós hónapban sikerült újra teherbe esnie?

Figyelt kérdés
Mi 1 évig próbálkoztunk mikor sikerült,a 9. hétben missed ab lett február 4-én! Most május 21 én jött meg,és most kezdtünk el újra próbálkozni!
2013. máj. 30. 16:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Uhh legalább jó kézbe kerültél...

A bajt én is megéreztem... 7 hetes voltam mikor egyszer álmodtam valamit (ne nézzetek hülyének de én a Fiamat is megálmodtam és akkor a tesztek még negatívat mutattak, aztán ezt a terhességet is megálmodtam, hogy fogom a Fiam kezét és egy másik kisfiú is anyának hív. A tesztek akkor is negatívak voltak még.) 7 hetesen álmodtam azt, hogy a kisgyerek akit fogok a kezembe az beteg. Elmondtam páromnak, jól lehülyézett stb. És mondtam, hogy tudom, hogy ez a gyerek nem fog megszületni, vagy ha velünk is lesz akkor se lesz egészséges. 14 hetesen vették el 12 hetesen éreztem először (én már tudom mit kell érezni így hamar feltünt) és rohadtul nem örültem. Nem fogtam meg a hasam, nem terveztem. Ha eszembe jutott, hogy novemberbe születik és na kéne gyűjtögetni egy kis kelengyére valót akkor elódáztam, hogy majd, ha azt mondják, hogy igen ez a gyerek egészséges mint a makk...

A megérzést sok mindenki mondja. Mi már anyák vagyunk mikor a gyerek megfogan a hetedik nyolcadik századik érzékünk is a gyerek körül forog... Nem csak most. Később is.

Egyszer öcsém jött haza a suliból nyitja az ajtót nagyanyám köszön neki és ahogy ránéz lesápadt és rosszul lett. kérdezte öcsémet, hogy mit tettél mi a baj? Öcsém nézett hülyén hogy mi van???? Semmit nem csinált! Nagyanyám állította, hogy Öcsémmel baj van mert érzi ahogy ránéz. Na délután elmegy öcsém robogóval és egy rohadta autós elütötte. Könnyebb sérülésekkel megúszta, túlélte, évek óta robogózott robogója totál káros lett. De egyszerűen valahogy ott volt az az érzés, hogy baj van. És vagy rávonzotta vagy megérezte de bejött...

2013. jún. 1. 12:28
 22/32 anonim ***** válasza:
11es vagyok, mikor én terhes lettem nagyon boldog voltam majd ahogy teltek a napok egyre szomorúbb lettem mikor a vizsgálatok voltak és nem mondtak jókat pláne nem vártam a gyereket mindig az volt a fejembe mikor fogok elvetélni, éreztem nincs rendben vele a dolog majd mikor megtörtént a baj és a műtét mintha megnyugodtam volna de lelkiekben sokáig gyászoltam.... Lehet én is megéreztem hogy nem lesz egészséges a babám?!
2013. jún. 1. 13:21
 23/32 anonim ***** válasza:
11es vagyok: első gyerekemmel még megsem fordult ilyen a fejemben végig minden rendben is volt és egészséges kislányom született. Párom szerint bevonzottam a bajt bár nem hinném mert egészséges babát szeretnék mégegyet.
2013. jún. 1. 13:22
 24/32 anonim ***** válasza:
meg amit elfelejtettem 11-es vagyok állandóan azon gondolkoztam nehogy olyat csináljak vagy egyek amitől elvetélhetek, túlságosan is óvatos akartam lenni :( lehet éppen ez volt a baj :(
2013. jún. 1. 17:11
 25/32 anonim ***** válasza:
Sajnos én is tudtam, hogy nincs minden rendben és én is álmodtam és sajnos missed ab lett a vége. Van gyermekem és várjuk a tesót és én is tudom mikor van minden rendben és mikor nincs. Ebben a hónapban a tesó is sikerül és nagyon várjuk már. Szép napot nektek és mindenkinek mielöbbi babásodást kívánok és sok egészséget.
2013. jún. 1. 17:51
 26/32 anonim ***** válasza:

Műtét után 3 héttel fogant, ma 11 napos egészséges baba.:)

Olvassatok neten utána, friss orvosi vélemény, hogy minél hamarabb, annál biztosabb, így nem vártunk.

2013. jún. 2. 17:49
 27/32 anonim ***** válasza:

hűha... 11 akkor neked is kijutott a jóból...

én is azon agyalok hogy igaz hogy 3 hónapot mondtak, de mi van ha már a következő menzesznél elkezdem szedni a clostit (hogy peteérés legyen) de a jövőhónapot még kihagyjuk és utána hátha 2 tüsző is beérik a folyamatos stimulálásra és kettő lesz?

Én se voltam boldog a terhességemtől... Fiammal tudtam, hogy minden oké mindent lesza.rtam, korcsolyáztam hógolyóztam élveztem, hogy elvagyok babás vagyok és tudtam, hogy ő rendben van... Most semmi. Mikor kérdezték, régi ismerősök, hogy helyzet? válasz: semmi új... Nem újságoltam se semmi...

2013. jún. 2. 19:46
 28/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Voltam kontrollon! Dokim azt mondta, hogyha most a műtét utáni második menzeszem meg lesz akár próbálkozhatunk rögtön a bébire :)

(nekem a második műtét után nem volt vérzésem abszolút és 4 napra rá jött meg a menzeszem) Most mikor voltam nála látott is egy 16 milis tüszőt mondta, hogy ezt most még ne használjuk ki a méhszájam had álljon helyre!

De tényleg nem mondott ő sem fél évet! :)

2013. jún. 10. 08:42
 29/32 A kérdező kommentje:

fél év az szerintem nagyon sok,mi a 3 hónapot vártuk meg,vagyis a 3 rendes mensit,aztán 18-án kiderül,hogy sikerült-e! :)

17-én kell megjönnie,szóval ha akkor kimarad,akkor 18-án teszt! :)

2013. jún. 11. 15:59
 30/32 anonim ***** válasza:

nagyon drukkolok!!! :)

Nekem ezt a peteérést nem szabadott ellőni de a következő bátran mehet :) Várom, hogy sikerült-e és baba van-e a pocakban :)

2013. jún. 11. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!