Missed ab után kinek hányadik próbálkozós hónapban sikerült újra teherbe esnie?
Sziasztok!
Látom vannak szerencsések,és kevésbé szerencsések,akiknek nem akar,vagy nehezen akar összejönni! Hát kitartás nektek lányok,nekünk még csak ez az első m.a.utáni próba hónap,de bízom benne,hogy fél éven belül sikerül! De persze annak örülnék a legjobban,ha előbb jönne össze,és meg is maradna,és egészséges baba lenne... Az sem érdekel,ha fél év múlva jönne,csak legyen rendben minden vele. :)
első vagyok.
Engem eleve clostilbegyttel engedtek el, hogy azt majd szednem kell... (peteérés serkentő) első hónapban sikerült a nagyfiúnk és a második terhességem is...
Engem úgy engedtek el,hogy 3 vetélés után majd kivizsgálnak! :(
Annyit mondtak inkább most,mint később!
Még egy vérvétel sem volt,hogy esetleg hormon miatt,hogy utrot kell-e szednem... Pedig egy hetes enyhe barna pecsételés előzte meg a piros vérzést! :(
Ja,és 2 és fél hétig véreztem a 6-8,5 hétig,és a 8 dokiból egynem sem tűnt fel,hogy a petezsák nem nőtt,hanem 1 mm-t csökkent! :( Aztán ugye a 9. hétben már csak egy kis 2mm-es darabka volt,és akkor azonnal műtő,haza sem mehettem össze cuccolni... :(
uhh...
nincs magándokid?
Nekem sose mondtak ilyet hogy 3 vetélés... Próbálta volna meg bármelyik... A fogsorát kirángatom! Ne az én lelki világommal szórakozzanak már... És ne is a Tiéddel!
Keress egy magándokit szerintem és vizsgáljon ki! Nem tudom, hogy hol laksz én pestre járok egy nagyon alapos lelkiismeretes dokim van.
Műtét elött bejött hozzám ült az ágyam szélén (pedig utóbbi időben csak a kórházban találkoztunk ott meg ugye nem fizetek), műtét után visszajött mikor ébredeztem és mikor hazaértem még felhívott, hogy minden oké -e és jelentkezzek ha bármi van... Hát volt.. Begyulladtam antibiotikum ellenére is (túl nagy terhesség volt) és újra kellett ismételni a műtétet rá 12 napra...
Akkor ugyanez, bejött beszélgettünk megnyugtatott dumált hozzám stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!