Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok nekem segíteni?...

Fkiszti kérdése:

Tudnátok nekem segíteni? Márc.26-án kezdődött az utolsó menstruációm. Utána még kb.1 hónapig nem mutatott semmit a terhességi teszt, utána viszont a kórházi vizeletvizsgálat is pozitív volt, ami ugye azt jelenti, hogy gyermeket várok.

Figyelt kérdés
Az orvos UH-on nem látott semmit. Viszont ma meg úgy tűnik, hogy megjött a menstruációm. Most akkor elment a baba, vagy még mindig meglehet? Csütörtökön megyek orvoshoz, de nagyon izgulok, hogy mi lehet. Szerintetek?
2013. jún. 4. 09:46
1 2
 11/12 szidike87 válasza:
Duphastont szoktak irni...nehol adnak veny nelkul mashol meg nem...amugy meg nekem is marcius 26an volt az utolso mensim...majusban meg szedtem Duphastont,az elott volt egy negativ tesztem ma meg ismet negativ lett :( sajnos...de viszont a melleim nagyon fajank es megnottek,meg haspuffadas...hasszurka...emelyges...szoval en is nagyon tanacstalan vagyok!:( nagyon szurkolok neked...irj a fejlemenyekrol :)
2013. jún. 4. 18:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, meg fogom kérdezni a gyógyszertárban, hogy lehet-e vény nélkül kapni. Szurkolok neked, hogy legyen baba a pociban! :)
2013. jún. 4. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!