Van, akinek most lett a napokban pozitív tesztje?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami erős pozitív lett. Már egy hete késik, de eddig csak halvány csík volt. Délután felhívom az orvost. Örülök, mert már 1,5 éve várunk rá, és eddig csak egy spontán vetélésem volt.2013. jún. 3. 12:13
2/13 A kérdező kommentje:
sajnos most képet nem tudok felrakni, de lehet majd a napokban sikerül..:)
2013. jún. 3. 12:17
3/13 anonim válasza:
Igen én. Tegnap.Gratulálok neked.
4/13 anonim válasza:
Gratulálok!:)) Én holnap töltöm a 10. hetet!:)
5/13 anonim válasza:
Nekem másfél hete lett pozitív ;)
6/13 anonim válasza:
Jajj de jó csajok, gratulálok nektek. Nekem még nincs, de azért jó ilyeneket olvasni:)
7/13 anonim válasza:
Sziasztok!Nem gondoltam vna,h egyszer írhatok egy ilyen kérdés alá,de úgy látszik eljött ez az idő is!Szval én szbaton és vnap is pozítivat teszteltem!Fél éve próbákozunk,már vizsgálatok során vagyunk túl és most...hihetetlen!:)Hnap megyek dokihoz!Rem. minden rendben lesz!Gratulálok mindenkinek és szorítok azoknak akik próbálkoznak!Kitartás!:)
8/13 A kérdező kommentje:
sziasztok! nagyon köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok, és örülök, hogy ennyien vagyunk:) Kb hányadik hétben vagytok? Mikor mentek dokihoz? Én már úgy elmennék hogy megbizonyosodjak róla, hogy ott van a pocakomban:) Ti hogy vagytok vele? nálunk az első baba..
2013. jún. 3. 14:44
9/13 A kérdező kommentje:
GRATULÁLOK MINDENKINEK!!!!
2013. jún. 3. 14:44
10/13 anonim válasza:
13:40-es vagyok pénteken voltam dokinál, aznap voltam pont 6 hetes 3,3 X 4 mm szikhólyag, benne 1,2 mm embrió, szívhang még nem volt , most pénteken kell megint mennem , remélhetőleg szívhang is lesz már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!