Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, akinek most lett a...

Van, akinek most lett a napokban pozitív tesztje?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami erős pozitív lett. Már egy hete késik, de eddig csak halvány csík volt. Délután felhívom az orvost. Örülök, mert már 1,5 éve várunk rá, és eddig csak egy spontán vetélésem volt.

2013. jún. 3. 12:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3.vagyok. Én elméletileg be töltöttem a 4. hetet. Várok még egy kicsit szerintem a jövőhéten kérek időpontot és mire kapok addigra talán lesz szívhang is. Én is gratulálok mindenkinek.
2013. jún. 3. 20:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok? Iszonyú lassan telik ez a hét. :) Hétfőre kaptam időpontot az orvoshoz. Már nagyon kíváncsian várom:)
2013. jún. 5. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Én még nem kértem időpontot dokihoz. Ma voltam a védőnőnél kiszámolta hogy ma vagyok 4+5 napos még várok a jövőhétig. A teszteken kívúl nincs még semmi tünetem,persze vérzéskimaradás de ennyi.
2013. jún. 5. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!