Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
3.hónapja történik ez velem....számitásaim szerint mindig beágyazódás körül történik,elkezd fájni a torkom,folyik az orrom,legyengül a szervezetem,aztán pár nap és elmúlik. Utána pedig természetesen megjön. Nem tudom,h van e összefüggés a 2 között,csak furcsának találom. Szerintetek?2013. jún. 3. 20:58
11/13 anonim válasza:
Én is pont beteg voltam, brutális torokfájás, utána köhögés.
Amúgy meg nem gyengül az immunrendszer ilyenkor, ez kamu.
És csak azóta van, mióta próbálkoztok, ez tutira pszichés.
Vagy allergiás vagy valamire, az is okoz ilyen tüneteket.
12/13 anonim válasza:
Amúgy meg a 3 hónap az "nem idő", nem kell pánikolnod, hogy még nem jött össze. Simán összejöhet bármikor.
13/13 A kérdező kommentje:
Igazából annyira nem vagyunk rágörcsölve a dologra,meg azt is tudjuk,h ez még semmit nem jelent,h nem sikerült. Akkor úgy mondom,h mensi előtt 1 héttel,ne a beágyazódást vegyük alapul,csak érdekes,h negyedszer is megtörténik. Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 1. 22:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!