Szerintetek miért van ez?
Figyelt kérdés
3.hónapja történik ez velem....számitásaim szerint mindig beágyazódás körül történik,elkezd fájni a torkom,folyik az orrom,legyengül a szervezetem,aztán pár nap és elmúlik. Utána pedig természetesen megjön. Nem tudom,h van e összefüggés a 2 között,csak furcsának találom. Szerintetek?2013. jún. 3. 20:58
1/13 anonim válasza:
Ha menstruáció előtt vagy pár nappal, akkor azért vannak ezek a tünetek, mert minden menses előtt gyengül az immunrendszer sajna. Tehát akár jelnek is veheted, hogy meg fog jönni. :( Szia!
2/13 A kérdező kommentje:
Igen,pont ezt mondom én is,de ez csak 3 hónapja van igy,mióta a babával próbálkozunk.
2013. jún. 3. 21:14
3/13 anonim válasza:
valószinüleg szó nincs beágyazódásról. Más lehet ez amit érzel. Akár beképzelt dolog mivel annyira figyeled magad. Rengeteg nő produkál tüneteket akkor is ha nem is esik teherbe, ha rá an állva a baba témára. A terherbeesés kizárt hogy ilyen tüneteket okozzon.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem értitek,nem esek teherbe,szó sincs arról,h bármilyen tünetem lenne....cs az általam számolt lehetséges beágyazódás környékén van ez a megfázás....és arra gondolok,h ezért nem sikerül a megtermékenyülés.
2013. jún. 3. 22:29
5/13 anonim válasza:
de 3 hónapban egymás után azután??? nem hinném. egy sima megfázás nem befolyásolja a teherbeesését.
6/13 A kérdező kommentje:
Ilyenkor vmi virus megtámadhat,ami megakadályozza. Azért foglalkoztat ez a dolog,m már 3.hónapja van igy,előtte sose volt mikor nem próbálkoztunk.
2013. jún. 3. 22:31
7/13 anonim válasza:
fura de elvileg nincs értelme, mármint az összefüggésnek....
8/13 A kérdező kommentje:
Igen,pontosan igy minden hónapban. Én se hallottam még ilyesmiről,cs feltünt már a 2.hónapban is,aztán ugyan úgy jöttek a tönetek a 3.ban is.
2013. jún. 3. 22:51
9/13 A kérdező kommentje:
És ismét kezdődik a torokfájás.....ezt nem értem.
2013. jún. 30. 12:45
10/13 anonim válasza:
Egy vírus nem akadályozza meg a megtermékenyülést, én lettem úgy (is) terhes, hogy pont beteg voltam.
Szerintem is pszichés lehet. Nagyon akarod azt a babát. Egyáltalán minek figyeled a "beágyazódás lehetséges időpontját"?
Éljetek szabadon, szerelmeskedjetek amikor jól esik, aztán majd jön az a baba.
Ha eltelik egy év, és még nincs gyermekáldás, akkor menjetek el mindketten kivizsgálásra.
Mihamarabbi gólyalátogatást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!