Ma van a nemvárt napja. Érdemes délutáni vizelettel tesztelni ma 25-ös X-epillel?
Figyelt kérdés
Rózsaszínes folyásom van(ilyen még sose volt) és kezd átmenni barnázásba. Ez nekem mindig azt jelzi, h meg fog jönni. Szerintetek?2013. jún. 3. 18:15
1/11 anonim válasza:
Én megvárnám a holnap reggelit. Az sokkal koncentráltabb.
Sok sikert kívánok!
2/11 anonim válasza:
Szerintem is várd meg a holnap reggelt,meg nem akarlak elkeseríteni,de nekem így szokott a mensim kezdődni,de hátha neked ez jót jelent!!Tényleg nagyon drukkolok,és ne legyen igazam!!
3/11 anonim válasza:
ilyen még sose volt, mindig azt jelzi, h meg fog jönni.
Most akkor hogy is van ez?
4/11 A kérdező kommentje:
A rózsaszínes folyásra értettem, h még sose volt. A barnázás nálam a menstruáció előjele minden alkalommal, de most ilyen rózsaszínes valami előzte meg.
2013. jún. 3. 21:57
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, de negatív.
2013. jún. 4. 19:22
9/11 anonim válasza:
Sajnálom,de ha nem jön meg két nap múlva ismételd meg!!
10/11 A kérdező kommentje:
SAjnos addigra 100 %, h megjön, már darabosan barnázok.
2013. jún. 4. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!