Szerintetek terhes vagyok? SoS
Figyelt kérdés
Szombaton csinaltam egy 10-es erossegu tesztet,es nagyon halvanyan ki jott a masodik csik,de borzaszto halvanyan,aztan ma megent meg ismeteltem,nem elso pisibol hanem delutan es csak egy fokkal lett csak erosebb de meg igy is nagyon halvany es akkor latszik igazan ha egy feher papirzsebkendore teszem,akkor latszik hogy nagyon halvany rozsaszin,szerintetek aggodnom kellene hogy 2 nap alatt nem erosodik a teszcsik? amugy mara nem vartam!valaszokat elore is koszonom2013. jún. 3. 16:03
11/19 anonim válasza:
Szia!
Nekem a nemvárt napján reggel lett nagyon halvány, aztán pár nap múlva szépen megerősödött:)
Drukkolok:)
12/19 A kérdező kommentje:
koszonom
2013. jún. 3. 17:10
13/19 anonim válasza:
ha a 3. képre gondolsz, hogy ugyanilyen a tiéd is, akkor bizony baba lesz :)
14/19 A kérdező kommentje:
igen a 3-ik kepre gondoltam!
2013. jún. 3. 17:25
15/19 anonim válasza:
szerintem tuti baba :) nekem ugyanígy volt, én a csempén nézegettem mindenféle világításban, sokszor már azt hittem, hogy csak azért látom, mert látni szeretném. Nálam nagyon hamar kimutatta a teszt, viszont sok nap múlva lett igazán erős csak a csík. Drukkolok, szerintem minden rendben lesz :)
16/19 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj! Az első tesztemen szinte nem is látszik hogy ott a 2. csík, és mégis baba lesz. :) A felső teszt az első az alsó pedig a 2. tesztem. :)
18/19 anonim válasza:
szia! túl hamar teszteltél ezért nagyon halvány a teszted!Én a nemvárt után 3 nappal teszteltem erős pozitívat!Szurkolok hogy baba legyen! :)
19/19 anonim válasza:
Szia!
Bocs, hogy kicsit más téma, de mi az oka, hogy 3 éve nem jön össze? Úgy értem, hogy tudjátok? Voltál orvosnál? Veletek minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!