Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok? SoS

Szerintetek terhes vagyok? SoS

Figyelt kérdés
Szombaton csinaltam egy 10-es erossegu tesztet,es nagyon halvanyan ki jott a masodik csik,de borzaszto halvanyan,aztan ma megent meg ismeteltem,nem elso pisibol hanem delutan es csak egy fokkal lett csak erosebb de meg igy is nagyon halvany es akkor latszik igazan ha egy feher papirzsebkendore teszem,akkor latszik hogy nagyon halvany rozsaszin,szerintetek aggodnom kellene hogy 2 nap alatt nem erosodik a teszcsik? amugy mara nem vartam!valaszokat elore is koszonom
2013. jún. 3. 16:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szia! :) A fehér zsepiről régi szép emlékek jutottak eszembe :) Itt az én fehér zsepis halvány 10-es tesztem: [link]

Ma már 16. hétben vagyunk :))

Nem tudsz te is mutatni egy képet? :)

2013. jún. 3. 16:09
 2/19 A kérdező kommentje:
az enyem meg ennel is halvanyabb kb 2-szer!!!! sajnos nem tudok kepet fel tenni :(((
2013. jún. 3. 16:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha az első teszttől erősebb lett, még ha csak kicsivel is, és ráadásul nem is reggeli pisiből, akkor szerintem terhes vagy.
2013. jún. 3. 16:20
 4/19 anonim ***** válasza:
várj pár napot és tesztelj újra (persze ha nem fog megjönni).
 5/19 anonim ***** válasza:

Lehet késői ovuból fogant, simán. Ha nem jön meg a mensid, és kétnaponta reggeli vizeletből azonos teszttel ismételsz, látni fogod az erősödést! :) Ne aggódj! :)

Ha rózsaszín a második csík, akkor az ott van! :)

Hirtelen most csak ezt a zsepis képet találtam a gépen, de én is teszteltem még ez előtt is, mert nagyon vártunk a babára, sok negatívam és kétséges pozitívam volt ez előtt! :) (Ha megtalálom, még küldök róla képet.) Tudom, hogy nehéz, de türelem! :)

6/19 anonim ***** válasza:

Meg is van! Ezek voltak az első próbálkozásaink. Az első egyértelműen negatív, majd minden reggel csináltam egy tizes tesztet, és ezek lettek az első jelek, hogy talán van valami... :) persze egy héttel később már nem volt kétséges, csak ki bírta az kivárni? :) Természetes az aggódás ilyenkor, de szerintem ha látsz ott valamit és nem csak egyszer, de kétszer is, akkor szerintem nem tévedsz :)

[link]

2013. jún. 3. 16:24
 7/19 A kérdező kommentje:
az utolso pontosan ugyen olyan mint az enyem.szerintetek?
2013. jún. 3. 16:40
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát nekünk bejött, bár ezeket, amiket a képen látsz még nem értékeltem anno pozitívnak, csak gyanakodtam és reménykedtem, de erősödött szépen lassan. NEmrég tudtuk meg hogy fiú lesz :) Kívánom, hogy neked is így alakuljon! :) Abból, hogy azt írtad "mára nem vártam", gondolom szeretnétek a babát :)
2013. jún. 3. 16:52
 9/19 A kérdező kommentje:
3 eve probalkozzunk,persze hogy szeretnem...
2013. jún. 3. 16:53
 10/19 A kérdező kommentje:
akkor az enyemet se vegyem meg ugy hogy pozitiv?
2013. jún. 3. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!