Szerintetek terhes vagyok? SoS
Szia! :) A fehér zsepiről régi szép emlékek jutottak eszembe :) Itt az én fehér zsepis halvány 10-es tesztem: [link]
Ma már 16. hétben vagyunk :))
Nem tudsz te is mutatni egy képet? :)
Lehet késői ovuból fogant, simán. Ha nem jön meg a mensid, és kétnaponta reggeli vizeletből azonos teszttel ismételsz, látni fogod az erősödést! :) Ne aggódj! :)
Ha rózsaszín a második csík, akkor az ott van! :)
Hirtelen most csak ezt a zsepis képet találtam a gépen, de én is teszteltem még ez előtt is, mert nagyon vártunk a babára, sok negatívam és kétséges pozitívam volt ez előtt! :) (Ha megtalálom, még küldök róla képet.) Tudom, hogy nehéz, de türelem! :)
Meg is van! Ezek voltak az első próbálkozásaink. Az első egyértelműen negatív, majd minden reggel csináltam egy tizes tesztet, és ezek lettek az első jelek, hogy talán van valami... :) persze egy héttel később már nem volt kétséges, csak ki bírta az kivárni? :) Természetes az aggódás ilyenkor, de szerintem ha látsz ott valamit és nem csak egyszer, de kétszer is, akkor szerintem nem tévedsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!