Lehetek terhes?
Milligest fogamzásgátlót szedek. Az elmúlt hónapban többször volt hasmenésem, és az is előfordult, hogy később (este helyett másnap reggel) vettem be a gyógyszert. Ma van az ötödik gyógyszermentes nap.
A tervek szerint június végéig szedtem volna a gyógyszert, tehát még egy levelet.
Mekkora esély van rá, hogy terhes vagyok? Annyira szuper lenne.
Hát ha rendszertelen szedted a gyógyszert akkor meg van rá az esélyed.
("Mekkora esély van rá, hogy terhes vagyok? Annyira szuper lenne.")
És mért szeded ha gyereket szeretnél?
A gyógyszer miatt volt hasmenésed?
Attól függ hogy:
-késik?
-mikor kellet e meg jönnie?
-mennyi ideig szedted a gyógyszert?
- volt e gyógyszer váltás?
- esetleg vannak e tüneteid?
Azért szedtem eddig és terveztem szedni még egy levelet, mert az elmúlt néhány hónap és még a következő is borzasztóan stresszes több alkalommal túlórás időszak lesz a munkahelyemen. A férjem most államvizsgázik mesterszakon június végén van a vizsga, ezért úgy gondoltuk, hogy jobb lenne ha akkor kezdünk próbálkozni, ha lelkileg és fejben is teljesen ott vgayunk.
Hasmenésem pedig attól volt, hogy van egy csomó ételallergiám (tej, liszt) és valószínűleg amellett még valami és az orvos azt mondta, hogy ne szedjek lactóz tablettát két hétig, hogy el tudjon végezni egy vizsgálatot, úgy, hogy biztos eredményt kapjon, ne kavarjon be a gyógyszer. 100%-osan pedig nem tudtam kikerülni szerintem a laktózt.
Gyógyszert egy éve szedek, előtte máshogy védekeztünk.
Késni nem tudom igaziból mennyit késik, a gyógyszermentes nap 3. napján szokott megjönni. Ma van az ötödik nap, tehát ha így vesszük két napot, de nem tudom, hogy ez így késésnek számít e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!