Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esek már teherbe?

Miért nem esek már teherbe?

Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban volt missed ab azóta se sikerült teherbe esnem. Mindenhol azt olvasom ilyenkor könnyebben teherbe lehet esni, nekem akkor miért nem sikerül?????

2013. jún. 2. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Figyeled valamilyen módon a ciklusod
2013. jún. 2. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
?
2013. jún. 2. 16:33
 3/10 A kérdező kommentje:
figyelem és minden rendben vele, van peteérésem és rendszeres a menstruációm
2013. jún. 2. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
hormonjaid, tsh-d, inzulinod rendben?
2013. jún. 2. 16:38
 5/10 A kérdező kommentje:
hormonvizsgálatra nem küldtek még kérésre sem, a másik kettő tökéletes
2013. jún. 2. 16:40
 6/10 A kérdező kommentje:
de nem veszek észre semmit hogy gond lenne a hormonjaimmal vagy annak nincsenek tünetei?
2013. jún. 2. 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Párod spermáját nézték?
2013. jún. 2. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Mennyi a tsh-d meg a terheléses cukor és inzulinod?
2013. jún. 2. 18:23
 9/10 A kérdező kommentje:
azt mondta 2 orvos is minden rendben van mégsem jön a baba :( igen biztosan rendben van a férjem is ha előtte teherbe bírtam esni
2013. jún. 3. 05:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem egy hormonpanel kellene, semmiből nem tart, de sok mindenre választ adhat. És a férjed spermáját is meg kellene nézni, mert idővel annak is romolhat/javulhat, tehát változhat a minősége. Pl. barátnőm is terhes lett a férjétől, és kiderült, alacsony a spermaszáma, ami gondot okoz a második babánál. Ezek a vizsgálatok (hormon/sperma) tényleg semmiből nem tartanak, ennyit megér.
2013. jún. 3. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!