Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mar elkezdtuk a babaproject...

Ha mar elkezdtuk a babaprojectet kellene szednem valamit amig nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
voltam vizsgalatokon:rakszures rendbe, mehem nagy, vervetel rendbe.... meg is kerdeztem az orvost. azt mondta, ha egeszsegesek vagyunk hajra nem kell semmi. itt viszont ossze vissza olvastam mindent. pedig en olyan felelossegteljes ember vagyok. es most teljesen tanacstalan
2013. máj. 10. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a folsavat tanácsolta a dokim, meg esetleg terhesvitamint. De én a vitamint csak a pozitív teszt után kezdtem szedni. Azóta van egy 6 hónapos kisfiam.

Sok sikert a babához! :)

2013. máj. 10. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
A vitamint érdemes már most elkezdeni, hogy védje a babát a fogantatás pillanatától, hiszen akkor kezdenek el kialakulni az esetleges betegségek.
2013. máj. 10. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is folsavat kezdtem el szedni a teherbe esésem előtt 1 hónappal. Mondjuk bajod nem lehet tőle, ha mást is szedsz, de úgysem a vitaminoktól függ, hogy összejön-e a baba:)
2013. máj. 10. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Vitamint szokták ajánlani, az enyémnek a használati utasítására az volt írva, hogy érdemes a próbálkozás kezdete előtt 2-3 hónappal elkezdeni szedni. Szerintem egy kis vitaminnal nem árthatsz magadnak, nyugodtan egyél, legalább mindennel fel leszel töltve, mire megfogan a baba.
2013. máj. 10. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!