Túl vagyok az első sikertelen próbálkozásos hónapon. Ha elkezdem szedni az Elevit-et akkor esélyesebb hogy hamarabb teherbe esek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 12:34
2/11 anonim válasza:
Érdemes szedni a magzatvédő vitamint már a próbálkozás előtt 3 hónappal.
3/11 A kérdező kommentje:
Annyira félek, hogy a következő hónapokban sem fog sikerülni. Úgy bele éltem magam, hogy már az első hónapban összejön :(
2013. máj. 20. 12:51
4/11 anonim válasza:
sokaknak évekig nem sikerül, ugyan elsőre ritkaság. ne add fel ilyen könnyen újabb hónap és hajrá!
5/11 anonim válasza:
Én az éjjel àlmodtam :) fürdettem a babámat megpusziltam mosolyogtunk :) 2 hete késik de a teszt negatív... Néha bejön amit álmodok pl álmodtam laptoppal hogy játszom rajta és kb fél vagy egy év múlva lett is :)) szóval remélem hogy beteljesül!! :))))
6/11 sedacurforte válasza:
Szerintem az elevit segít teherbe esni, 3 hétig szedtem, és már terhes is lettem, 37 évesen az első próbálkozásra!!!!!
7/11 sedacurforte válasza:
Sok olyan anyag van benne, amihez táplálkozás útján nem mindig jutsz hozzá. Még annyit: segít a csírák fogyasztása is teherbe esni!!!!!Azt is ettem. Bioboltokban lehet venni csíráztató tálat, hozzá magokat! Hajrá!
8/11 anonim válasza:
ha az első probálkozásra estél teherbe honnan
tudod hogy ezektől kedves előző? Ha azt írod hogy 2 évig próbálkoztam sikertelenül És aztán elkezdted szedni enni ezeket akkor jól is hangzott volna. nem keltsünk hiú ábrándot senkiben, lehet neki akkor is nehezen jön majd össze.
9/11 anonim válasza:
nem segít. nem ezen múlik. de jól teszed, ha szeded, legalább feltöltöd vitaminokkal a szervezeted. de nem kell ám minden nap szedned.
egy hónap alatt nem sikerült, az nem baj! az csodaszámban megy, akinek azonnal sikerül. fél-1 év alatt nem sikerül, akkor kezdj el aggódni. nekünk 2 év alatt jött össze úgy, hogy semmi testi baja nem volt egyikünknek sem.
10/11 sedacurforte válasza:
A legrosszabb az, ha a pesszimizmus lengi át a válaszokat, fél-egy év????,ezzel csak fokozzátok a feszkót, amit egy babát akaró nő nehezen visel, nekem ilyen volt az egyik munkatársam.....igenis sikerül!!!!ovuláció elött 2-3 nappal érdemes együtt lenni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!