Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Hőgörbe szerint mikor van...

A Hőgörbe szerint mikor van peteérés?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 12:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3 vagyok

Húú, mi minden kerekedett itt ki. :o)

Keirra, senki nem vonja kétségbe a jó szándékodat, sőt!

Annyit még "botránkoztatás végett", hogy sajnos a nőgyógyászok nagyobbik százaléka (tisztelet a kivételnek!) csak felületesen ismeri ezt a módszert, és hogy hogyan kell kiértékelni, ezt meg egy olyan orvos mondta nekem, akitől elsajátítottam tanfolyamon a természetes családtervezést. Az orvosin a gyakorlati részéről semmit nem tanítanak, meg az önmegfigyelésről sem, csak annyi van, hogy milyen a hormonműködés, és hogy hogyan változik a hőgörbe kb. De ez édes kevés a módszer alkalmazásához. (Bocs, ha a Te orvosod nem ide tartozik, de elég felületesnek tűnik az, amit megfogalmazott, továbbá ha jól értem, összesen két görbéd volt, amikor babát szerettél volna)

Persze ha valaki babát szeretne, és azért alkalmazza a módszert, akkor olyan nagyon nem lehet elszúrni, hiszen vagy összejön a baba, vagy nem, és nincs aki megmondja, hogy minek köszönhetően.

Én magam 8 éve alkalmazom a módszert, és nem csak (vagy főként nem) babavállalás miatt, hanem fogamzásgátlás céljából. (Nem akarok semmilyen hormonális dolgot szedni)(Ha a termékeny időszakban szeretnénk együtt lenni, de nem tervezünk babát, óvszerrel kiegészítjük), és itt már nagyon nem mindegy, hogy "mellé csúszik-e a kiértékelés" vagy sem.

2013. jún. 2. 22:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat Kerria*,elírtam, nem szándékosan.
2013. jún. 2. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!