Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy nem jó az ovu teszt?

Lehet, hogy nem jó az ovu teszt?

Figyelt kérdés
Most vagyok a ciklusom 15. napján, és még mindig nem mutat csak 1 csíkot a teszt. Viszont már 3. napja van hasszurka és 2. napja tojásfehérjés nyák. A teszt rossz vagy még csak készülődik az ovum? Már eddig is használtam ovu tesztet (Egens márkájút) és mutatta is a pé-t, ovut szépen. Most mi lehet? (Persze együtt vagyunk rendszeresen a párommal.)

2013. máj. 30. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most tolódik kicsit. Mikor kezdted a tesztelést? Hány naposak a ciklusaid?
2013. máj. 30. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ebben a hónapban később lesz a petekilökődés, de még az is megtörténhet, hogy teljesen kimarad. Ez egyáltalán nem ritka, szinte minden nő életében megtörténik néhányszor. Csak amíg nem voltak ovutesztek, a kutya sem figyelt rá, vagy tudott róla. A következő hónapban valószínűleg helyreáll a rendes kerékvágás, vagy korábban szabadul ki a mostani petesejt. Az ilyen esetekből szoktak pl. a mensi alatt, vagy rögtön utána megfogant babák születni.:))
2013. máj. 30. 18:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tegnap már megjelent még egy csík, és ma is. Egyforma erősségűek, de a kontroll csíknál halványabbak. Most vagyok a ciklus 17. napján, általában 28 naposak a ciklusok. Kíváncsi leszek a holnapi eredményre. :)
2013. jún. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!