Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt? -fontos...

Terhességi teszt? -fontos nagyon. Tobbi lenn.

Figyelt kérdés
A terhességi tesztre az van ráirva, hogy 10s-ig a vizeletben kell tartani. Én a nagy izgalmamban kb.6-7másodpercig tartottam. Eloszor elszinezodott az egész pirosra, utána kivettem, és 1csik jelent meg, a kontrollcsik. Akkor nem baj szerintetek? Fontos.
2013. máj. 29. 05:44
 1/5 anonim ***** válasza:
dehogy baj. az eredmény negatív lett ezek szerint, egyébként az összes így működik. én sose mértem le pontosan az időt, számoltam magamban, kivettem, pisi felfutott, csík(ok) kijött(ek).
2013. máj. 29. 05:48
 2/5 anonim ***** válasza:
persze hogy nem baj,az eredmény negatív ahogy az elôttem lévô írta.
2013. máj. 29. 06:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mindig edénybe pisilek és abba tartom bele, de soha nem mértem másodpercre pontosan. Így működnek először megy a piros+pisis lé az egészen és az első csík elszíneződik, utána ha a kevertlében a teszt nem észlel HCG-t akkor szépen tovább megy és nem színezi be a második csíkot. Ez egy negatív teszt ami neked lett.
2013. máj. 29. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tartod megfelelő ideig a vizeletben a tesztet, akkor az 1 csík, azaz kontrollcsík sem jön ki.Nyugi, negatív a teszted!
2013. máj. 29. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2013. máj. 29. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!