Terhességi teszt? -fontos nagyon. Tobbi lenn.
Figyelt kérdés
A terhességi tesztre az van ráirva, hogy 10s-ig a vizeletben kell tartani. Én a nagy izgalmamban kb.6-7másodpercig tartottam. Eloszor elszinezodott az egész pirosra, utána kivettem, és 1csik jelent meg, a kontrollcsik. Akkor nem baj szerintetek? Fontos.2013. máj. 29. 05:44
1/5 anonim válasza:
dehogy baj. az eredmény negatív lett ezek szerint, egyébként az összes így működik. én sose mértem le pontosan az időt, számoltam magamban, kivettem, pisi felfutott, csík(ok) kijött(ek).
2/5 anonim válasza:
persze hogy nem baj,az eredmény negatív ahogy az elôttem lévô írta.
3/5 anonim válasza:
Én mindig edénybe pisilek és abba tartom bele, de soha nem mértem másodpercre pontosan. Így működnek először megy a piros+pisis lé az egészen és az első csík elszíneződik, utána ha a kevertlében a teszt nem észlel HCG-t akkor szépen tovább megy és nem színezi be a második csíkot. Ez egy negatív teszt ami neked lett.
4/5 anonim válasza:
Ha nem tartod megfelelő ideig a vizeletben a tesztet, akkor az 1 csík, azaz kontrollcsík sem jön ki.Nyugi, negatív a teszted!
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2013. máj. 29. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!