Ha egymás után több nap is nagyon halvány pozitív az ovuteszt, akkor nem is ovulálok?
Persze, hogy így van. Nekem is halvány több napig (bár én ezért nem tesztelek túl korán), és csak PÉ előtt egy-két nappal lesz erősebb.
Ha ez egy egész ciklus alatt így lenne, hogy sosem tesztelsz pozitívat, akkor lehetne arra gyanakodni, hogy nincs ovud. Bár van akinek pl. nem mutatta ki.
Folytasd délutáni vizeletből, amíg pozitív nem lesz. Szabályos ciklusod van? Hány naposak? MIkor kezdtél el tesztelni (hanyadik cn-n?)
Szabályos a ciklus (bár nem óramű), 28-29 nap, 5 napig tart. Nyákváltozás megvan, ovus jelek is vannak időnként (enyhe szurkáló fájdalom, mellfeszülés).
orvos is látott, nem mondott semmit, hogy baj lenne.
Hormonvizsgálat is volt, az FSH egy picit alacsonyabb a kelleténél (tehát nagyjából 1,9 amikor 2,2-nek kellene lennie, csak arányaiban).
Nekem soha nem voltak pozitív ovutesztjeim annak ellenére, hogy több monitorozott ciklusom volt, és mindegyikben igazoltan volt PÉ.
A hőgörbén gyönyörűen látszott is, nyákváltozás hol volt, hol nem, de az ovu tesztem soha nem volt pozitív.
Ja, és azóta 3 hós a babám :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!