Most vagyok a peteérés környékén, de nekem egyáltalán nem nyúlós átlátszó folyásom van, sőt szinte folyásom sincs, de ha van is minimális az is inkább krémes jellegű. Mire utalhat ez?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 10:26
1/3 anonim válasza:
máskor van? Csak mert nem mindenkinéll van ez.
2/3 A kérdező kommentje:
Máskor sincs, ez sem feltűnő, csak figyeltem mert olvastam h ilyenkor nyúlós átlátszó folyás elő szokott fordulni de nem tapasztaltam...
2013. máj. 31. 10:35
3/3 anonim válasza:
akkor neked nincs. Ettől még peteérésed ugyanúgy lehet. Vannak nők akinek pl szúr nyilal ilyenkor van akinek nem, van akinek még pecsételő vérzése is van van akinek nem. Semmi sem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!