Attól, hogy rendszertelenül menstruálok 3-4 havonta ki lehet számolni, hogy mikor van több esély lányra vagy fiúra?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 21:51
1/10 anonim válasza:
Ilyen rendszertelen cklus mellett általában vannak gondok magával a teherbeeséssel is, nehogy azzal hogy milyen nemű legyen. Van akinek sikerül de a többségnek nem sikerül egykönnyen, mert szinte mindig hormonális probléma okozza.
2/10 anonim válasza:
Hát igen, jól írja az első. Ilyen ciklussal annak örülj ha egyáltalán sikerül teherbe esni. Egyébként ha tudod hogy mikor van pé-d (ha van egyáltalán), akkor az alapján tudod kiszámolni. 2-3 nappal pé előtt lány, 1 nappal pé előtt és pé-kor fiú az esélyesebb.
3/10 A kérdező kommentje:
Attól, hogy nincs menstruációm még lehet pé-m?
2013. máj. 30. 22:32
4/10 anonim válasza:
Lehet hogy van pé-d, igen, de az is lehet hogy nincs, ekkora ciklusnál nem lenne meglepő ha nem lenne tüszőrepedés. Én a helyedben elmennék először is orvoshoz, mert ez egyáltalán nem normális hogy 3-4 havonta menstruálsz.
5/10 anonim válasza:
illetve abban a 3-4 hónapban mielőtt megjönne a menstruációd, azelőtt 12-16 nappal van a pé-d, ha van egyáltalán.... Szóval 3-4 hónap alatt egyszer van tüszőrepedésed, ha van, de nem biztos hogy van.
6/10 anonim válasza:
95% hogy nincs. Keress egy szakember és vizsgáltasd ki a hormonjaid.
7/10 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, de szerinted normális,hogy ha valaki 3-4 havonta menstruál?
8/10 A kérdező kommentje:
PCOS-s vagyok azért nem jön meg és járok vele orvoshoz.
2013. máj. 31. 10:50
9/10 anonim válasza:
ÉN is ritkán menstruáltam volt hogy 1 évben csak egyszer most 38 évesen 3 gyermekem van ,rendszeresen jártam orvoshoz,de az okát a mai napig nem tudni.ovu tesztet használtam,rengeteget de sikerült.
10/10 anonim válasza:
Ilyen esetben teherbe esni is nehéz, nem hogy a nemén variálgatni.
Ha van is ovud, csak 3-4 havonta. Egy ovunál is csak 20% az esély a terhességre, ráadásul a PCOS gyakran társul alacsony progeszteron szinttel, ami miatt még kevesebb az esély.
Nem akarlak elkeseríteni, átérzem (én is PCOS-es vagyok, és hasonlóan szar a ciklusom), de amíg nem kezelnek és nem teszik helyre a ciklusod, addig nem valószínű, hogy összejön.
Persze remény az mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!