Szerintetek van bármekkora esélyünk babára? A többi lent.
Az előző hónapban ilyen volt a görbém.
Most pedig ovu után így alakult.
Tudom sov van még a nemvártig (kb 1 hét), de mégis.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Persze.
Ti mióta próbálkoztok a babával?
Mi már 1 éve próbálkozunk, bár az előző hónapban nem nagyon tudtunk együtt lenni mert a párom beteg volt. Nagyon szeretnénk már babát.
Csak aférjed szeretné a babát vagy te is?
Szerencsés lett volna a 18. napon is együtt lenni, miután megemelkedett a hőd, de nem esélytelen azért így sem.
Másik észrevételem, hogy a nyákod nem szokott nyúlós, tojásfehérje-szerű lenni peteérés körül? Az lenne még egy nagyon biztos támpontja a peteérésnek. 1-2 napig szokott olyan lenni, utána reped meg a tüsző és szabadul ki az érett petesejt. Amikor azt tapasztalod, azokban a napokban kell együtt lenni, meg utána napokban is érdemes.
Értem. Én se az abortuszra gondoltam persze hanem arra, hogy te is szeretnél kistesót a kisfiadnak.
Mi nagyon szeretnénk ha jönne a baba csak még eddig nem akart. (most a hőm egyenletesen fenn van 36,7-36,9 között ami eddig még soha nem volt, remélem így is marad.)
Még 5 nap a nemvártig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!