Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van bármekkora...

Szerintetek van bármekkora esélyünk babára? A többi lent.

Figyelt kérdés

Az előző hónapban ilyen volt a görbém.

[link]

Most pedig ovu után így alakult.

[link]

Tudom sov van még a nemvártig (kb 1 hét), de mégis.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 30. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ovu utáni a esélyesebb szerintem. De én is szerdára nem várom 5-én. Van kedved együtt izgulni?
2013. máj. 30. 08:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Persze.

Ti mióta próbálkoztok a babával?

2013. máj. 30. 09:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Amúgy már van egy 1,5 éves kisfiam. Inkább a párom szeretne.
2013. máj. 30. 09:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Mi már 1 éve próbálkozunk, bár az előző hónapban nem nagyon tudtunk együtt lenni mert a párom beteg volt. Nagyon szeretnénk már babát.

Csak aférjed szeretné a babát vagy te is?

2013. máj. 30. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerencsés lett volna a 18. napon is együtt lenni, miután megemelkedett a hőd, de nem esélytelen azért így sem.

Másik észrevételem, hogy a nyákod nem szokott nyúlós, tojásfehérje-szerű lenni peteérés körül? Az lenne még egy nagyon biztos támpontja a peteérésnek. 1-2 napig szokott olyan lenni, utána reped meg a tüsző és szabadul ki az érett petesejt. Amikor azt tapasztalod, azokban a napokban kell együtt lenni, meg utána napokban is érdemes.

2013. máj. 30. 10:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem soha nem volt tojásfehér a nyákom. Köszi a választ. Igen tudom, hogy jó lett volna előtte is többet együtt lenni, de a párom betegsége miatt ez nem volt lehetséges.
2013. máj. 30. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne probléma ha be csúszna. Nem vagyok az abortusz híve inkább ellene vagyok. Nem ölök meg senkit.Ha 10.-et várnám akkor is meg szülném.
2013. máj. 31. 08:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Értem. Én se az abortuszra gondoltam persze hanem arra, hogy te is szeretnél kistesót a kisfiadnak.

Mi nagyon szeretnénk ha jönne a baba csak még eddig nem akart. (most a hőm egyenletesen fenn van 36,7-36,9 között ami eddig még soha nem volt, remélem így is marad.)

Még 5 nap a nemvártig.

2013. jún. 1. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!