Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nagy esélyünk van a babára?

Ugye nagy esélyünk van a babára?

Figyelt kérdés
7én menstruáltam(barnázás volt a stressz miatt,orvos mondta)ezeken a napokon voltunk együtt a férjemmel:5,10,14,15,18,22,24!és tegnap volt peteérésem is!Úgy néz ki vesekövem van ez befolyásol valamit?van esélyünk picire?
2013. máj. 25. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
:-) bizony, hogy van esélyetek! :-) a vesekő semmiben nem befolyásolja a fogantatást! :-)
2013. máj. 25. 15:15
 2/13 A kérdező kommentje:
remélem a .....beszél belőled:)friss házasok vagyunk,és csak a pici hiányzik az életünkből:) egyébként a ciklus.hu szerint tegnap volt peteérésem,de ma érzékeny a cicim az mit jelent?tegnap vagy ma volt/van peteérésem?
2013. máj. 25. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Esély mindig van, de garanciát senki nem nyújthat, hogy sikerül is. Ha tegnap volt peteérésed, akkor a 22.-ei és a tegnapi együttlétből lehet valami, de ezt nem merem ígérni. Állítólag a legtökéletesebb időzítés is 30% esélyt nyújt fogantatásra. Mindenesetre szurkolok, kívánom a legjobbakat és hogy ez egy sikeres, babás hónap legyen!

Majd írj mindenképpen, hogy mi lett a helyzet! Hajrá! ;)

(És ha tehetek egy indiszkrét javaslatot, akkor ha úgy alakulnak a vágyak, akár ma is összebújhattok. Nekünk a peteérés másnapján fogant a kislányunk. :))

2013. máj. 25. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Oh, hogy a ciklus.hu-t használod? Az csak egy program, ne alapozz rá annyira! Inkább a testedre hallgass! Ha úgy érzed, inkább ma van a peteérés, akkor valószínűleg úgy is van. Nálad jobban senki sem tudhatja. :) De ha ma is van, akkor is jó a tegnapi "rosszalkodás". :) Illetve mondom, a lényeg, hogyha megkívánjátok egymást, akkor bármikor. Akár ma is. :)

Remélem, a természet meglep titeket egy kis nászajándékkal. :)

2. válaszoló

2013. máj. 25. 15:22
 5/13 A kérdező kommentje:
megpróbáljuk,remélem a párom nem lesz nagyon fáradt a hosszú munkanapja után:)
2013. máj. 25. 15:22
 6/13 A kérdező kommentje:
hát én úgy érzem ma van peteérésem,mert ma érzékeny a mellem,a keresztfiam az ölemben volt,és kellemetlen volt tartani a cicim miatt:S
2013. máj. 25. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
használj LH tesztet.Az megmutatja.Ha az pozitiv akkor a z azt követő 24-36 órán belül megtörténik a tüszőrepedés :)
2013. máj. 25. 17:47
 8/13 A kérdező kommentje:
és ilyet hol lehet venni illetve mennyiért?
2013. máj. 25. 17:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! Innen érdemes rendelni:

[link]

2013. máj. 25. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok én a vateráról szoktam.Olcsó és nagyon jó.

[link]

2013. máj. 25. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!