Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés előtt 4-5 nappal...

Peteérés előtt 4-5 nappal védekezés nélkül együtt voltunk a párommal. Mennyi esélyünk van babára?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 08:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
SOK
2012. okt. 11. 08:36
 2/18 A kérdező kommentje:

de az ondó nem csak egy-két napig képes életben maradni odabenn?

nagyon szeretnénk babát de csak akkor tudtunk együtt lenni:(

2012. okt. 11. 08:46
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem!Normál körülmények között akár 4-5 napig is képes életben maradni!Ilyenkor ált. kislány fogantatására van nagyobb esély!Szorítok!
2012. okt. 11. 12:33
 4/18 anonim ***** válasza:
Ettöl függetlenül is elöfordul igen sokszor, hogy spontán peteérés következik be.
2012. okt. 11. 13:29
 5/18 A kérdező kommentje:

Harmadikán volt az aktus,8-án volt peteérésem.Aznap is együtt voltunk de akkor nem bennem ment el.Tuti aznap volt pém.Szóval aktus után 5 nappal volt...

Tegnap este enyhe menszi szerű görcseim vannak,nagyon fáradtnak érzem magam és pisilni is sűrűbben járok.Szerintetek lehetséges ilyen tüneteket produkálni pé után egy héttel?És ma reggel olyan fura mintha égne-tüzelne a testem...

2012. okt. 15. 11:12
 6/18 anonim ***** válasza:
szia!Énis kiváncsi vagyok erre, mert énis 10.nap voltam párommal. Nekem is több napig kellett volna hogy életben legyenek a kis katonák..hogy elkapják a petesejtet. Azóta is voltunk együtt többször de a 20.naptól..én legkésöbb keddre nem várom mivel 33 napos a ciklusom.
2012. okt. 17. 23:42
 7/18 A kérdező kommentje:

szia.én is keddre nem várom:)

csak sajnos már 11dpon vagyok és semmi tünetem nincs max annyi,hogy sűrűbben járok pisilni.remélem kedden nem jön meg a bajunk és tesztelhetünk egy pozit:)

2012. okt. 19. 11:36
 8/18 anonim ***** válasza:
nekem többször van hányingerem napok óta, és fáj,szúrkál a hasam alul. nem teszteltél még?
2012. okt. 19. 12:51
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem, mert rájöttem, hogy felesleges korán tesztelni csak csalódás ha negatív.Inkább megvárom a nemvárt napját és majd akkor eljátszok a gondolattal, hogy esetleg pozi is lehet, főleg , hogy most semmi tünetem nincs.Majd ha kimarad a menzi tesztelek másnap reggel.

Amúgy vicces mert nekem peteérés után 4-5 nappal szurkált nagyon a hasam alja és hányingerem volt most meg semmi.Még menzi tünet sincs tényleg soha nem voltam még ilyen jól.A hőmet mérem apal hőm 36,3-36,4 most pedig napok óta 36,8 de szerintem az kevés:(Majd meglátjuk.

Neked pedig nagyon szurkolok!:))

2012. okt. 19. 13:14
 10/18 anonim ***** válasza:
drukkolok neked énis :) Kérlek irj kedden mi van veled ! Szia :)
2012. okt. 21. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!