Elmagyaráznátok hogy lehet ez? Nem értem!
Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam.2 különböző tesztből az egyik - a másik jól látható de halvány + lett.Ma reggel megjött,még nem sok.Viszont nem értem az LH tesztemen a 2. csík majdnem olyan erős mint a controll,az viszont mitől lehet?2009. okt. 6. 09:19
1/1 anonim válasza:
Várj még mi lesz a mensivel,tőlem mindig megkérdezi a doki,hogy milyen volt?Normális mennyiségű vagy sem.Mivel a szervezet emlékszik a mensire produkálhat állmensit ami nem jelenti,hogy nem vagy terhes.Nekem úgy derült ki,hogy terhes vagyok,hogy volt egy adag barnás folyás aztán éjjel semmi,reggel is pici,alig észrevehető,akkor kezdtem gyanakodni csak,hogy ez nem mensi lesz,aztán pozi tesztek.De sajnos két hét barnázás után elment a baby.Sok sikert neked,drukk,hogy ne mensi legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!