Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elmagyaráznátok nekem? Nem...

Elmagyaráznátok nekem? Nem értem. : /

Figyelt kérdés
Tegyük fel (NEM ROLAM VAN SZÓ, CSAK KIVÁNCSISÁGBÓL) XY koplal egész héten, legalábbis nagyon keveset eszik (700-800kcal) két napig tele zabálja magát, mert úgy dönt tart két nap pihenőt. És..(tegyük fel ezt hétvégén csinálta ezt a két pihenőnapot), na éss lelkiismeret furdalása van amiért sokat evett hétvégén, ezért ugy dönt hogy hétfőtől megint csak ilyen 700kcalt eszik mert ugye a lelkiismerete... akkor hét vége fele mondjuk szombat reggel v amkor megméri magát kevesebbet fog mutatni a mérleg nem? mert egész héten keveset evett... vagy hogy van ez?
2011. szept. 26. 18:56
 1/7 A kérdező kommentje:
ez az egyik példa a másik meg hogy pl. ha tart mondjuk két napot valaki aki eddig minden héten 1300 v több kcalt eszik és hétfőtől vissza áll erre az 1300kcalra akkor az fog fogyni akkor is ha hétvégén "pihent"? erre is válaszoljatok!!!!!!
2011. szept. 26. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha egész héten éhezik és aztán nagy zabálást tart akkor a szervezet jobban hasznosítja a bevitt sok kaját ,mert úgy érzi éhinség van és végre van valami azt el kell raktározni gyorsan,mert ki tudja mi lesz holnap!Szóval amit veszt 5 nap alatt visszaszedi kettő alatt.
2011. szept. 26. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:
jó de azt leadja a hét alatt neem? az már más kérdés h vissza szedi, de leis adja nem?
2011. szept. 26. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
és amit még kérdeztem arra válasz?
2011. szept. 26. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Leadja ,de aztán ha ráeszik akkor visszaszedi.Jojo. Eleve nem kéne nagy zabálást tartani minden héten 2napig!Ha 2napig annyi a kalóriabevitel ami kb pont fedezi a szükségletet de nem sokkal több,akkor fogyhat,ha a többi nap 1300kaloriát tart.De ne egye degeszre magát fogyi alatt.
2011. szept. 26. 20:30
 6/7 A kérdező kommentje:
éértem köszönööm. :))
2011. szept. 26. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez így többet árthat mint használhat... Én is így basztam el anno. Évekig tartott helyre hozni. :p
2015. nov. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!